• 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 115
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
harvest - специалист
а кой точно е модела на винила че са доста моделите и не знам кой да поръчам
rmanov - специалист
Ами екранен винил,така се казва и е по гладък от този по билбордовете а в средата има черен слой зада не преминава светлина.
harvest - специалист
справих се :) обадих се до магазина и ми направиха консултация . Вече пътува към мен :-D
gibson58 - специалист
Е поне кажи колко ти струва и какъв размер е де,бива ли така ;).
harvest - специалист
значи аз поръчах по малката ширина 1.37 х 2 метра(1 м2 =5.40лв. , мойто парче излезе 14.80 :) ) малък е -проектора има бая повече хляб,но за проба ще стане.Ако ми хареса ще поръчам и от по-широкия той е широк 2.50м цената е 9лв м2, хората са много отзивчиви и откликват на неориентираните си клиенти :-D както и трябва =D>
gibson58 - специалист
Дано да се получи добре :prayer: ,че имайки в предвид цените на платната за проекторите ...мани,мани.Направо да се чудиш "проектор ли да си взема?" или" голям екран сега,пък догодина и проектор" :lol:
rmanov - специалист
Тествай го и от двете страни.
Kalistobg - специалист
най-евтино става с катастрон перфектно се вижда на него и листите са по 60-90ст бройката

аз също имам ЛЕКТОР за продаване имаше и матрица но при преноса насам натам показа черти
бях дал 120лв за двете с транспорта но лектора го давам за 55лв. ако има желаещи
скайпа ми е KalistoBG

Аз сега ползвам оригинален Epson EMP-74 1024x768 сложил съм му ЛЕД светодиод 65вата
хакнах му защитата за лампата да тръгва без оригиналната :-D

Бях пуснал тук пост как съм го направил но се беше бъгнал форума и се загубиха 5-10 страници от последните постове и ме домързя да го пускам пак.

Прикачен файл

P1100149.JPG
P1100149.JPG (101.98 KиБ) Видяна 4298 пъти
harvest - специалист
колега Калисто ако не те мързи някой ден качи пак инфото как си направил подмяната на лампата с диода :roll:
tretre - специалист
Четох, четох....
гледах, рових,
Един по-горе продава лектор! за 55 лева.
В продавалник има lcd монитори за по 40-50 лева, на корем!
Ta се чудя, дали да не преименуваме темата на Видео стена за 100лв възможно или да?
  • 1
  • 69
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 115

Тема "Видео стена за 300лв възможно или не ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: