• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
SHADOWAWS - специалист
Фен съм на хубавия хот дог....в тази връзка се разрових в нета за машини за хот дог и от цените им ми падна ченето.
Има ли някой предложение/я как да си направя за домашни условия, че джоба ми е по празен от главата на блондинка (я нов лаф измислих :-D )?
zimel - специалист
ДА ! :supz:

Аз съм фен на сандвича наречен топло куче, предпочитам го с някакъв зеленчук... зеле, маруля и др.
stiv1961 - майстор
Що, тая не е много скъпа:
http://tcm-bg.com/product_info.php?prod ... e4f80fb110

Прикачен файл

hot dog 2 shisha 2.JPG
hot dog 2 shisha 2.JPG (16.39 KиБ) Видяна 6671 пъти
Chefo77 - майстор
И това не е скъпо:

http://www.densi.bg/index.php?menu=8&pr ... 1100019360

Стиви, тези полуфранзелки и кренвиршите ... много шопирани бре :)
stiv1961 - майстор
Бе не знам, намерих ги в сайта на ТСМ :)
SHADOWAWS - специалист
Еййй супеер! Че и са под 60лв. даже! А аз от както съм пуснал темата намирам машини отнад 100-тина лева баси. Ама са мога да си купя една и да си правя хот дог у нас :supz: :supz: :supz: :supz:
Благодаря за отговорите калеги!
ХУЛИГАНЮ2 - специалист
Хм,ето какво ми дойде на ум.Ако ти трябва за домашно ползване,а не с комерсиална цел,може да си ползваш само микровълновата печка.Загряваш кренвирша,ама да не се пукне.След това слагаш франзелата или каквото е там специално хлебче,но преди тва му забиваш калибровано парче от точилка.Вадиш хлебчето,измъкваш точилката и намамваш кренвирша.Ако не пасва размера на точилката,някой стругар или дърводелец може да ти изстърже подходящ шиш.Ама да е от дъб или бук.
Мисля,че ще стане работата,само трябва да се тръкне с фина шкурка да не задира.Или пък да се намаже с олио.
Пробвай и кажи! :wink:
SHADOWAWS - специалист
ХУЛИГАНЮ2 написа:
Хм,ето какво ми дойде на ум.Ако ти трябва за домашно ползване,а не с комерсиална цел,може да си ползваш само микровълновата печка.Загряваш кренвирша,ама да не се пукне.След това слагаш франзелата или каквото е там специално хлебче,но преди тва му забиваш калибровано парче от точилка.Вадиш хлебчето,измъкваш точилката и намамваш кренвирша.Ако не пасва размера на точилката,някой стругар или дърводелец може да ти изстърже подходящ шиш.Ама да е от дъб или бук.
Мисля,че ще стане работата,само трябва да се тръкне с фина шкурка да не задира.Или пък да се намаже с олио.
Пробвай и кажи! :wink:
Хм, това е идея! Имам от орех колче, дали ще стане? Че нали преди 1-2 дена карах с ремаркето дърва :-D Букът и дъбът го свърших, имам дъб ама ми е за приклад на пушката и го пазя.
Mega - специалист
Ползвай машата на жената, само гледай да не те види. :weedman:
Chefo77 - майстор
Абе стига сте говорили небивалици, идеята не е просто да се набие точилка, а "точилката" да е гореща и по този начин да прогори вътрешната част на франзелката, като попречи на сока от кренвирша и другите сосове да попият в хлебчето. И кренвирша не просто се загрява, попарва се, за да набъбне и да стане сочен!
Сякаш не сте яли хот дог :axe:
  • 1
  • 2

Тема "Има ли фенове на хот дог?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: