• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
velsi - Почетен майстор
Mega написа:
Ползвай машата на жената, само гледай да не те види. :weedman:
Като каза "маша", точно от стара маша може да се направи необходимият за хот-дог чарк. Ползва се нагревателя, само трябва подходяща тръба и втулка за острия връх.
SHADOWAWS - специалист
Абе жаната си е естествено къдрава, не ползва маша :-D Иначе да, с маша е идея! ;)
ХУЛИГАНЮ2 - специалист
Ама колега Чефо77,нали затова се казва пустото чудо хот дог?!Кой ще го чака да изстива и да попива сокове и сосове?Яде се на мига.Освн тва не мисля,че евентуално препеченият цилиндричен отвор може да е преграда за парата и водата.
Mega - специалист
Aбе то пълнеж от месо няма, само соя и изрезки вие се чудите за хляба. ;)
Chefo77 - майстор
ХУЛИГАНЮ2 написа:
Ама колега Чефо77,нали затова се казва пустото чудо хот дог?!Кой ще го чака да изстива и да попива сокове и сосове?Яде се на мига.Освн тва не мисля,че евентуално препеченият цилиндричен отвор може да е преграда за парата и водата.
Вервай ми, горещ кренвирш кваси хляба много много преди да го изядеш :) И получаваш топъл кренвирш в тестява франзела. Казвам, защото съм ял такава гадост...
a_nikolov - специалист
В старите броеве на Направи сам имаше статия как се прави машината. "Шишовете" може да се направят от стругар, а нагревателя в тях по спомен е от поялник 100W, 220V. Старите вестници не са при мен иначе бих намерил статията за да я сканирам.
  • 1
  • 2

Тема "Има ли фенове на хот дог?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: