• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
хора искам да попитам дали мога да си направя хидромасажна вана от корито за вана с някакъв компресор и някои ако може да ми помогне с малко инфо по вапроса ще сам ви много благодарен. мерси предварително
slavipm написа:
хора искам да попитам дали мога да си направя хидромасажна вана от корито за вана с някакъв компресор и някои ако може да ми помогне с малко инфо по вапроса ще сам ви много благодарен. мерси предварително
Идеята звучи добре. За корито може да се ползва PVC вана, тъй като по-лесно ще се пробият дупки за дюзите. Самите дюзи може да свалиш от стар душ панел, а за помпа може да се ползват помпите за локално парно. Отделно ще трябва и съд в който да сложиш нагревател с термореле за подържане на постоянна температура на водата.

Цялата инвестиция би излезнала около 500 лева, но до колко ще е ефективна нямам идея.
emil_v r - майстор
По- добре не опитвай . Ш' та убий тока , и после ще се свариш . Ако немаш късмет може и обратното . Мен жена ме масажира за по- безопасно.
patzi - помощник
блазе ти ,не всеки има жена като твоята
emil_v r - майстор
Блазе ми ??! :x Струва ми 100лв на ден . И събота и неделя .
emil_v r написа:
По- добре не опитвай . Ш' та убий тока , и после ще се свариш . Ако немаш късмет може и обратното . Мен жена ме масажира за по- безопасно.
Досега не съм чул проточен бойлер да е убил или сварил някой. Ако греша поправи ме.
При спазване на всички мерки за безопасност не виждам къде е проблема. За нагревател нямам предвид онези реотани навити около тръбичка.
emil_v r - майстор
Изв. на моменти се опускам , майтап да има . Прав си обикн. бойлери даже са убили повече хора като се взривят . Имам в предвид ,че щом пита за компресор човекът явно е незапознат с устройсвото (не че аз съм мн. запознат :sad: ) на тия вани ,и твърде рисково сам да прави тия опити . Аз бих пускал да се оплакне първо тъщата. :evil:
LazarGanev - "Велик майстор"
emil_v r написа:
Ако ти се вижда много, що не я питаш дали с тия 100лв не можем да минем двама-трима? :-D
Тани - модератор
LazarGanev написа:
emil_v r написа:
Ако ти се вижда много, що не я питаш дали с тия 100лв не можем да минем двама-трима? :-D
Лазаре приятно ли ще ти е ако някой зададе подобен въпрос за жена ти?
LazarGanev - "Велик майстор"
Тани, преценил съм, че emil_v r е човек, който пуска и носи на майтап:
emil_v r написа:
Изв. на моменти се опускам , майтап да има ... Аз бих пускал да се оплакне първо тъщата. :evil:
и затова съм си позволил офтопика. Но...да не задълбаваме темата!
emil_v r , ако грешно съм преценил - извинявам се публично. Позволявам да ми го върнеш без да се сърдя! :lol:
  • 1
  • 2

Тема "хидромасажна вана" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: