• 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Tonko 01 - помощник
И аз така го направих на прозореца,когато ми слагаха преди време от една фирма,дойдоха с готов комарник и го монтираха с опъната вече мрежа,явно са придобили опит :) ,иначе е кофти,особено при прозорци с неудобен достъп
dido73 - помощник
Здравейте! Има ли някой който да си е купил 100м фитил и да му е останало и евентуално да са му излишни 30-тина метра да ми продаде. В "СТ Пласт" всичко е перфекто като цени, но ми продават фитила само на 100м , а аз има да правя само 2 бр. комарника. Мрежата им е на квадратура от различни ширини 1м , 1,2 , 1,4 и т.н. Перфектни цени според мен.
Другия ми апел е ако никой не се отзове с остатъчен фитил, то ако някой иска да си закупи фитил и му е много 100м може да направим коопериране. Чакам предложения.
8180 - майстор
Ха, Дидо,
Ти кога пазарува?
СТ Пласт преди ок. месец-два бяха затворили търговията. Казаха, че само производството остава. :?:

П.П. Провери как стоят нещата при тези - видях добри цени, любезен персонал, но за чаркове за сенници ходих - дефицит са май. Не открих сайт:
http://www.business.bg/f-4019/rol-sistem-ood.html
dido73 - помощник
8180 написа:
Ха, Дидо,
Ти кога пазарува?
СТ Пласт преди ок. месец-два бяха затворили търговията. Казаха, че само производството остава. :?:

П.П. Провери как стоят нещата при тези - видях добри цени, любезен персонал, но за чаркове за сенници ходих - дефицит са май. Не открих сайт:
http://www.business.bg/f-4019/rol-sistem-ood.html
Затворили са търговията с представителствата, но базата на ул. Житница работи и продават. Не съм ходил да пазарувам, а се обадих по телефона и ми казаха цените. Но преди да отида ще проверя утре и тези, които препоръчваш. Дано продават фитил на метър. Благодаря за информацията.
Има ли някой представа, как мога да закрепя мрежа против мухи върху винкел. Терасата е остъклена, но е с винкел и е високо и неможе да се монтира отвън, както е била старата, която е скъсана. Дайте идея как да закрепя мрежата отвътрешната страна на винкела. Мрежата е тънка и няма да пречи при затварянето на прозореца, а и той почти постоянно е отворен. Благодаря предварително.
Малко развитие по темата. Днес се обадих на телефона на СТПласт да попитам дали имат в наличност профили, мрежа, "фитил" и ъгли и една любезна госпожа ми отговори, че склада вече е затворен и не продават на дребно, но могат да ми изработят комарници. Така излиза, че СТПласт вече не е актуален.
Ако знаете нови адреси, моля да ги споделите.
Успех!
Svezar - специалист
За Бургас пазарувах от тези http://altest.bg/bg/ltd/index/contacts/5/ ,цените ми се сториха добри ,за пример-профил боядисан кафяв е 8,40лв за прът 6м . Имат склад и в София така че който го устройва като цена и място може да пазарува от там ! За 125лв си направих 6 комарника за врати 220/65 като мрежата и фитила ги взех на дребно че там дават само на ролки !
BAlexandrov - специалист
Кажете здрава мрежа за ролетен комарник от къде да взема! Моите са издържали 6-7 години, но им е време за смяна.
Взех от железарията една, която на вид е същата, но сякаш малко по-тънка, вчера смених на единия и днес се скъса #-o
Хващам едно по-дълго парче с две ръце и при рязко дърпане се къса на няколко места... баси и боклуците!
Минах през още две железарии днес - има само същата такава и текстилна, а тя е много мека.

Трябва ми за два комарника по 0.65 х 2.30 м да речем.

Изображение
Изображение
Изображение
stiv1961 - майстор
Търси склад за продажба на аксесоари за ал. и ПВЦ дограма. Има една турска мрежа на фирма ,, Синакс", тя е що годе издържлива.
velsi - Почетен майстор
И какво ще направи с тази мрежа като я намери? Как ще смени мрежа на ролетен комарник като това е невъзможно. Трябва да се смени ролетка на комарника, която се продава комплект с мрежата и завършващия профил. Продава се на метър и за твоите 0,65 м няма да е много скъпо.
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 14

Тема "Комарници - мрежи против мухи и комари." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: