• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте,
Не знам дали няма да предизвикам присмех, но все пак реших да попитам. Та искам да си изработя сама такава маса като на снимката, но обикалях по кварталните железарийки вчера и никъде не намерих такива панти които хем да падат, хем да държат плота стабилен, когато е в хоризонтално положение. Може ли някой да ми обясни като на 18 годишна девойка амбицирана сама да си направи ремонта :Д

Прикачен файл

masa.jpg
VLADO66 - майстор
Ето ти още няколко идейки ако жилището ти е малко http://www.youtube.com/watch?v=dAa6bOWB8qY
да, много е малко, благодаря. тези са гениални, но по никакъв начин не бих могла сама да ги направя хахаха
SMITH 357 - специалист
Колеги, защо никой не предложи да изработи масата собственоръчно? Все пак не е писала баба Яга, а 18 годишна девойка. :heart: :heart: :heart:
velsi - Почетен майстор
SMITH 357 написа:
Колеги, защо никой не предложи да изработи масата собственоръчно? Все пак не е писала баба Яга, а 18 годишна девойка. :heart: :heart: :heart:
Защото не е това идеята. Иначе в Практикер има точно такива механизми за падаща маса. Бях поствал снимка някъде, ще се опитам да я намеря.
SMITH 357 - специалист
velsi написа:
SMITH 357 написа:
Защото не е това идеята. Иначе в Практикер има точно такива механизми за падаща маса. Бях поствал снимка някъде, ще се опитам да я намеря.
Майтап, бе Уили!
Дай малко чувство за хумор. Че иначе при тоя щастлив живот ... :axe:
velsi - Почетен майстор
Ето го:

Прикачен файл

28112009(001)_.jpg

Прикачен файл

28112009.jpg
romanpm - майстор
Може да се направи и от дърво ето така :)

Прикачен файл

1-падащ плот.jpg
1-падащ плот.jpg (34.52 KиБ) Видяна 5787 пъти
  • 1
  • 2

Тема "Как да си направя така маса?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: