Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
MrMurdjo - майстор
Така е. Не сме богати, но пък ако натрупаният опит сочи, че си струва, отделяме по някой лев и за по-подходящи материали и части.
За това завиждам на Хамериканците, каквото потърся в Гугъл, го има при тях на дребно, с цени и условия за доставка. Нашите търговци все гледат да не се минат.
TechnoKom - помощник
Уважаеми господа и колеги. Сайтът е фирмен предоставящ ионформация за компанията ни, за производителите на елементите и самите им технически параметри, не е онлайн магазин, за да има цени. И ние, както и други колеги работим с индустриални компании и крайни потребители на едро и дребно. Цени може да получите в оферта изготвена по ваше запитване (в сайта има форма за това), както и условия за доставка и начин на плащане. Смятам, че това е професионален и правилен търговски подход, а не опит "да не се минем". Относно "многото пари", които струват елементите... ще се радвам velsi да посочи, кои фирми визира и кои наши цени е проверил. Не е добре, човек да изказва твърдения без те да са потвърдени.
Конкретно за профилите, които предлагаме мога да кажа, че употребата им е универсална, както за "професионални решения", така и за лични (битови) нужди, а и трябва да кажа, че тук съм срещал доста професионални разработки.
Далеч съм от идеята да спамя. Аз също съм човек, които доста търси в нета информация, тъй като обичам сам да си правя нещата (форумът доста помага) и трябва да кажа, че наличието на достатъчно информация е разковничето. От там на сетне всеки има глава на раменете си, с която да пресее и подреди тази информация.

С уважение,
ТехноКом Ко
MrMurdjo - майстор
Уважаеми колега, кликнете на този линк
http://technokom.bg/item/view/151/
и ако от него получите информация относно размерите, дебелините и т.н. на този профил, моля споделете го с нас.

Ако наистина искате да популяризирате продуктите си, бих отишъл и по-далеч - защо да няма отстъпки за ентусиасти, които вече са постигнали нещо и искат да направят нещо още по-добро?
Един корпоративен клиент, който прави нещо в достатъчно голям мащаб, не само ще направи запитване, ами ще влезе в директен контакт и ще иска да договаря цени за количества. Ние обаче работим в микро мащаби и ясни цени на дребно са изключително важни за нас. Не можем постоянно да правим запитвания за всяко парче, което към момента смятаме, че бихме използвали. Защото преди да започнем, претегляме не един и два варианта. И теглим чертата да видим финансовото изражение.
Форумът може да бъде място за реклама и популяризиране на вашите продукти, като сам по себе си не може да бъде източник на голям стокооборот, но иска съвсем друг подход.

А, и още един въпрос.
Имате ли нещо общо и с този сайт?
http://www.kamatic.com/
поне на картинка предлаганите неща са много сходни
alien - специалист
от една страна съм съгласен че е трудоемко поддържането на онлайн магазин с актуални продукти и цени, и вносител който работи основно на едро и основно с фирми не е нужно да го прави, но тогава не е нужно и да се рекламира на дребно след като не е готов за това, да си работи на едро и да не си губим взаимно времето

от друга страна пък на клиента му е писнало от многото фирми които се рекламират без цени защото ги е срам да ги напишат или защото нямат фиксирани цени и първо подпитват ако не е в час клиента да извадят голямата брадва

от както сме в европа вече нищо не затруднява поръчките от чужбина, все още има проблеми с китай но поне от европа не е проблем, и от както започнах да си пазарувам от ибей и фирми от европа бюджета и качеството на материалите се промениха доста, фрапиращото е, че разликите започват от поръчки съвсем на дребно

прост пример: фрезер 3мм карбиден - в бг ми искат 5лв за стар износен, 15 лв за нов, нови от английска фирма купувах по 10 лв/бр(доставка отделно но за над 10бр излиза по евтино), от китай - 10бр за 40лв с включена доставка

трудно е, отнема дни и седмици търсене, но за неща които ще ползвам постоянно за в бъдеще си заслужава, така решавам 2 проблема едновременно - пестя пари и не спонсорирам мошенници
MrMurdjo - майстор
Доколкото разбирам, сайтът още не е завършен.
Не става дума за он-лайн магазин. Но например да има за сваляне готви файлове с размери и форма на профилите в популярен (например DXF) формат, ще даде възможност да се проектира дадена конструкция и да се направи запитване с точни данни, а не изобщо.
Също е важно да се знаят фитинги, сглобки и крепежни елементи, вървящи с тези профили, както и по-онагледена информация как става сглобяването под различни ъгли, наставяне, съединяване, закрепване на други външни елементи и т.н.
STEPER - специалист
Уважаеми TechnoKom,
Форума не е професионален /въпреки че участват и професионалисти/
а още по-малко е и място за реклама на Вашата фирма.
Ако искате реклама направете я на сайта за което си и платете.
Както има един месец бан за купувам-продавам така би трябвало да
има един месец бан и за всяка реклама.
MrMurdjo - майстор
То по тази логика и аз, дето съм дал линк към друга фирма, може да се тълкува, че правя реклама и трябва да получа бан.
Айде да не прекаляваме, моля.
alien - специалист
ами то и аз ми писна все някой да дава акъл на модераторите как да си вършат работата които и без това прекаляват понякога и перват първия който им е пред очите без значение кой е виновния ама.... никой не го интересува моето мнение, за това си пасувам вече...

според мен няма лошо нито от обява нито от реклама, стига да е на място и да не са мошенници, в случая не е на място щото тук никой не се е обадил че е фирма и му трябват материали на едро
STEPER - специалист
Господин MrMurdjo,
Господин alien,
Не желая и нямам никакво намерение да водя полемика с Вас.
Но ще Ви обърна внимание на една хубава българска поговорка:
"Гузен негонен бяга",защото поста ми има адресант и той е TechnoKom.
dobrev - специалист
Към MrMurdjo и Моята фреза с ЦПУ на текущия етап в действие.
Няма ли да има нещо по свежо към "текущия етап в действие", че от извесно време все един клип гледам.

Тема "CNC машина гравьор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: