• 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 37
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
ZEDYCUS - майстор
Еми ще си купи я, като има къде да ги закачи. :-D
Все се каня да снимам моята скромна работилничка на терасата. Като изгоря дървата ще я снимам, че е затрупана с 5-6 чувала.
dyaneff - майстор
Може да има къде да ги закачи, но в тази работилница няма място да се работи. За електроинсталацията му нямам думи, или по-точно една дума "ужасяваща".
profesionalist_wood - майстор
Америката си е Америка каквото и да говорим :gott: :gott: :gott: :rollsmile: :laola:
kiss9402 - специалист
dyaneff написа:
Може да има къде да ги закачи, но в тази работилница няма място да се работи. За електроинсталацията му нямам думи, или по-точно една дума "ужасяваща".
Абсолютно съгласен. Дтеаил с дължина дан 1.50м е немислимо да се обработва. А то каъв дърводележ и работилница е ако дъска 4 метра не можеш да пуснеш на щрайхмуса, и после да си я разкроиш на спокойствие. На една от снимките видяхте ли колко фрези има ? Повече от 10, е що са му толко много. А бурканите - чист супер маркет, как ли ще намери нещото което търси :? . Иначе адмирации към инвентара :arrow:
marmoz - специалист
Чист магазин си е,не че съм дърводелец,пишман любител съм си ,имам 6 стеги + 2 за 90гр. = 8 бр ,всякви детаили мога да хвана с тях ........ а сега ако на някои му се брои да каже колко са :-D Чист МАГАЗИН,ама си е хубав магазин :)
Прикачен файл:
008.jpg
008.jpg (109.38 KиБ) Видяна 3934 пъти
profesionalist_wood - майстор
Еми има ги стегите защото е много алчен :lol:
Аз като получа парите първо веднага отивам в железария...и после в хранителни стоки :-D
dyaneff - майстор
В сайта пише, че са дърводелци. Има снимки и на други работилници в които се работи, и няма толкова инструменти. Обаче от гледна точка на инвентара този дядка е добре обзаведен. Все едно да ми кажете, че в тази работилница се работи http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... W-0dIiE018
Последна промяна от dyaneff на вт дек 18, 2012 6:12 pm, променено общо 1 път.
gogo7777 - майстор
Все едно да ми кажете, че в тази работилница се работи http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... W-0dIiE018
Тоя е колекционер на една уважавана от мене марка :-D .
batalski - специалист
FACOM е и моята любима марка, ама тоя с дърводелска работилница кърти мивки. Се едно си магазин за ръчни инструменти
  • 1
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 37

Тема "Майсторски кът" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: