pulsar написа:Попадна ми един серво мотор и съответно реших да го завъртя с предлагания от SIRIUS PCB драйвер. Взех си и този контролер за да ползвам STEP и DIR сигналите.С драйвера проблеми няма, но с контролера голяма греда. Платката която получих имаше няколко грешки при опроводяването, съмнява ме, че е тествана, но това са бели кахъри по лошото е, че пика направо печеше.Затова реших да попитам тук, че със Сириус няма изгледи за комуникация.Вярно е,че със Сириус няма комуникации.Аз съм им сърбал много попарата.При тях всичко е грешно.
Дори заради сгрешен бял печат на тяхна платка ми предаде богу дух и един микропроцесор.Няма лошо да копираш нещо от мрежата което е FREE и да правиш бизнес,но поне го направи
като хората, за да не страдат потребителите.Ни при тях това не важи - няма отговорност,няма разбиране.Щом си се удавил- дави се.
pulsar
Прегледах архивите си и мисля,че намерих това което може би търсиш.През 2010 година съм съхранил от руски сайт - Hex-а,изходника,платката и схемата на този контролер.
PCB-то е LAY формат и няма да имаш проблем да си я повториш.Аз съм го правил на времето този контролер за да си пробвам ръчно драйверите които правих и тествах.
Дай ми един мейл на лични за да ти изпратя материала.
Поздрави