Ох как ми се прияде топла прясно печена червена чушкаааам 
Съжалявам за неблагополучията и недомислията с които сте се сблъскали като притежатели на точно този чушкопек. Ще си пиша мнението за бъдещите ползватели
Троен чушкопек е тотално недомислие. Технологията на печене е
пъхаш чушка
вадиш опечена чушка
Въртене и наблюдение само бави процеса и изнервя (и опушва) майстора
Няма 3 еднакви чушки, които едновременно да се опекат. Надигане на капак, надничане и чудене коя да се извади, въртене на недопечената страна към печащата стена.... булшитс
Единичен чушкопек, а за СуперПекар 3 единични чушкопека
Като спре да пука, вадиш чушка, пъхаш нова и така.
30 кила за час и половина. От бърсане и дръжкомахане, до затваряне на буркан.
Печене на ламарина и с горелка мога да коментирам друг път.

Съжалявам за неблагополучията и недомислията с които сте се сблъскали като притежатели на точно този чушкопек. Ще си пиша мнението за бъдещите ползватели

Троен чушкопек е тотално недомислие. Технологията на печене е
пъхаш чушка
вадиш опечена чушка
Въртене и наблюдение само бави процеса и изнервя (и опушва) майстора
Няма 3 еднакви чушки, които едновременно да се опекат. Надигане на капак, надничане и чудене коя да се извади, въртене на недопечената страна към печащата стена.... булшитс
Единичен чушкопек, а за СуперПекар 3 единични чушкопека

Като спре да пука, вадиш чушка, пъхаш нова и така.
30 кила за час и половина. От бърсане и дръжкомахане, до затваряне на буркан.
Печене на ламарина и с горелка мога да коментирам друг път.