Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте.

След като приключих с ремонта на апартамента стигнах до последния етап. Сега искам да си рециклирам вратите, защото изглеждат ужасно. Касите съм ги подготвил за обличане, но ми остана висящ въпроса с обличането на вратите. Мисля да ги облека с пана за врати, но се чудя с какво лепило да ги залепя и по какъв начин.

Изображение

Надявам се да ми дадете някой съвет как да облепя вратите с такива пана, за което ще съм Ви много благодарен.
Съответно преди да ги облека с тези пана ще бъдат старателно почистени и подравнени.
maleeeestrax - специалист
Монтажен силикон на момент или хелметекс зависи от повърхностите но не знам как ще стане в домашни условия.Хубаво е на преса да се прави това нещо. :rock:
То имам възможност да я притисна, но за сега е съм ограничен до товара. В момента мога да използвам само 100-200кг натиск, а като си подобря пресата може и повече, но незнам кога ще мога да я подобря. Иначе съм виждал направена врата в домашни условия (буквално в коридора на апартамента). Беше я правил един приятел, но от тогава мина време и не помня какво ми беше обяснявал, а той се премести в друг град и немога да го открия за съвет.
Само си спомням, че е било голямо натискане, търкане и чукане докато прилепне хубаво.

Тема "Рециклиране на врати" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: