Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
hidrazin - майстор
Е ами какво да се прави? Някои разбираме от доста неща. На други не им се отдава - както на теб.
И интересно с какво си бил полезен на форума за тези три години от регистрацията ти? С нищо!
С една тъпа рецепта за спирт и няколко неграмотни мнения.
С това отношение във форумите няма да изкараш дълго. То и в риболовния форум получи постоянен БАН. :lol:
Продължавай да вегетираш!
:partyman:
edemy2001 - специалист
difimi написа:
...
8.Петдесет килограма захар се разтварят в хладка вода така че всичко -материал от пшеница и така разтворената захар станат около 250 литра!!
...
Само не ми е ясно защо ти е малца в цялата работа!? - Ти така или иначе си правиш ракия от захар според тази рецепта, която си дал.
При добив на приблизително 1.3 литра 50 градусов алкохол от два килограма малцувано зърно или обработка на зърно с малц или обработка с ензими захарта излишно ти оскъпява продукцията. Ако малца ще е само за аромат - сипи в ракията от захар една бира и няма да имаш главоболия да малцуваш зърно. :-D
Това за добива го казвам от личен опит.....
difimi - напреднал
edemy2001 написа:
difimi написа:
...
8.Петдесет килограма захар се разтварят в хладка вода така че всичко -материал от пшеница и така разтворената захар станат около 250 литра!!
...
Само не ми е ясно защо ти е малца в цялата работа!? - Ти така или иначе си правиш ракия от захар според тази рецепта, която си дал.
При добив на приблизително 1.3 литра 50 градусов алкохол от два килограма малцувано зърно или обработка на зърно с малц или обработка с ензими захарта излишно ти оскъпява продукцията. Ако малца ще е само за аромат - сипи в ракията от захар една бира и няма да имаш главоболия да малцуваш зърно. :-D
Това за добива го казвам от личен опит.....

\
Предизвикваш ме да обяснявам пак ,мисля че който чете внимателно ще разбере за какво говоря!!!
Една или повече бири не са малц!!!!!Малца е нещо от което се прави и Бира и всякакъв алкохол !!!!Така че ти не можеш да правиш баща си обяснявам за да ме разбереш!!!
Малца е нещо от което се получава -алкохол!!!!
При покълването на зрънцата всичко в него се превръща в моно захари това го пише в всички учебници по химия стига някой да го е запомнил ако е ходил на училище!!!
Ако искаш мога да си поговорим за още неща надявам се и ти да ме научиш на много неща пак ти повтарям човек се учи докато е жив!!! :supz:
difimi - напреднал
hidrazin написа:
Е ами какво да се прави? Някои разбираме от доста неща. На други не им се отдава - както на теб.
И интересно с какво си бил полезен на форума за тези три години от регистрацията ти? С нищо!
С това отношение във форумите няма да изкараш дълго. То и в риболовния форум получи постоянен БАН. :lol:

Аз не идвам във твоят форум да те уча на нещо а да споделя какво знам !!!
Явно попаднах на човек дето знае всичко!!!
А човек дето мисли че знае всичко -явно не знаеш как му казват хората дето знаят повече от него!!!!Сигурно си супер-мен!!!
Пък въобще не искам да съм във вашите форуми в който е пълно с такива като теб!!!
Защото те форумите се обезмислят от вас!!!
ПРосто напишете всичко ние само ще четем!!!!!Ще се кланяме и ще викаме велики са знаещите като вас!!!!
difimi - напреднал
difimi написа:
hidrazin написа:

Аз не идвам във твоят форум да те уча на нещо а да споделя какво знам !!!
Явно попаднах на човек дето знае всичко!!!
А човек дето мисли че знае всичко -явно не знаеш как му казват хората дето знаят повече от него!!!!Сигурно си супер-мен!!!
Пък въобще не искам да съм във вашите форуми в който е пълно с такива като теб!!!
Защото те форумите се обезмислят от вас!!!
ПРосто напишете всичко ние само ще четем!!!!!Ще се кланяме и ще викаме велики са знаещите като вас!!!!

Обяснявам само когато ме питат, и то ако съм на кеф

ЦИТАТ НА ПРОСТАК!!!!
stiv1961 - майстор
12. Не публикувайте последователни мнения. Ако никой не се е изказвал след Вас, допълвайте последното си мнение, вместо да пускате ново. Изключение се допуска, когато е необходимо отново да бъде обърнато внимание върху темата, но не по-рано от 48 часа след последното мнение.
Ти общите правила да си чел :? , май не :sad: :sad:
difimi - напреднал
[quote="stiv1961"]12. Не публикувайте последователни мнения. Ако никой не се е изказвал след Вас, допълвайте последното си мнение, вместо да пускате ново. Изключение се допуска, когато е необходимо отново да бъде обърнато внимание върху темата, но не по-рано от 48 часа след последното мнение.
Ти общите правила да си чел :? , май не :sad: :sad:[/
ВИЕ ЧЕТЕТЕ ЛИ КАКВО СЕ ПИШЕ ТУКА ПОНЕ ПОНЯКОГА ???
bulhomes2 - майстор
difimi що се нервиш бе човек? Хората ти обясняват, че нещо бъркаш, ти подскачаш като ощипана даскалица. Специално пък хидрата е един от хората които най-много помагат. Опак е, и аз съм се карал с него, но помага много. edemy2001 ти казва неща от личен опит - ти пак подскачаш. Форумите са за това - да се обменят идеи и да се избере най-подходящата. Като не искаш мнения - пиши статии!
difimi - напреднал
bulhomes2 написа:
difimi що се нервиш бе човек? Хората ти обясняват, че нещо бъркаш, ти подскачаш като ощипана даскалица. Специално пък хидрата е един от хората които най-много помагат. Опак е, и аз съм се карал с него, но помага много. edemy2001 ти казва неща от личен опит - ти пак подскачаш. Форумите са за това - да се обменят идеи и да се избере най-подходящата. Като не искаш мнения - пиши статии!
Аз ако четете внимателно не търся конфронтация а споделям какво знам!!!!!Не настоявам хората да мислят и правят това което казвам !!!!Така ,че не мисля че споделяйки неща във вашият форум трябва твойте хора да ми се нервят и да четем само техните мнения ----нали???Щото те те ти правят форума !!!!
Вадим Владимиров - специалист
От нямане на какво да се прави прочетох тази тема. Май в момента тестваш пшеничната :-D

Тема "Направа на ракия от пшеница!!!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: