Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
vlado79 - специалист
Ако не става нищо от тях момчета казвайте да ги мятам за спрап щото хито знам кое му е + нито кое му е - на това от толкова жици...нито къде да вържа кондензатора :)
lov ако са калпави споделяй , контейнера ми е празен :)
lov - майстор
Не че са калпави ама друг ми трябва но е грях нещо което работи да се хвърля за скраб. Особенно двигатели и причината че нищо по ново няма да се измисли в близките години което да ги измести или да им промени конструкцията. А те ни хляб ни вода искат. Такава разсипия като нашата няма никъде по света.
hasko100
Здравей, имам шмиргел от Перла 05 с малко приспособление и на високите обороти, върши работа.всеки стругар може да го направи, ако имаш интерес, ще кача някоя сника
Andri01 - майстор
Преди 4-5 дена имаше подобна тема. виж я!!
teon - специалист
...
hasko100 написа:
имам шмиргел от Перла 05 с малко приспособление и на високите обороти, върши работа.всеки стругар може да го направи, ако имаш интерес, ще кача някоя сника
...форума предполага такъв интерес...дай снимки да видим...
hasko100
Качвам снимките, не съм си записал размерите, но не са фатални.Според наличните материали

Прикачен файл

SAM_1292.JPG

Прикачен файл

SAM_1291.JPG

Прикачен файл

SAM_1290.JPG Така изглежда монтирано
rum_sz - специалист
Не загрява ли двигателя при ,по голямо натоварване?
Andri01 - майстор
Направи му някакъв предпазител!!! Резервни части за ръце и глава все още няма по магазините :(.
alsted - майстор
Би ли обяснил как го виждаш реално опазването с предпазител и как евентуално би се получил инцидент поради липсата му? Основния недостатък от липсата на такъв, виждам в това, че хвърля в лицето ти абразивни и метални частици. Но ползването на маска или поне очила си е задължително и там спор няма.
Andri01 - майстор
Има надпис на надстройката на товарните кораби: "Safety first" . Виждал ли си какво става с камъка ,ако се пръсне? Даже и с маска ,гледката не е никак приятна! Е,все пак ти си решаваш,живота си е твой!
Последна промяна от Andri01 на съб мар 14, 2015 11:34 am, променено общо 1 път.

Тема "Шмиргел от мотор на перална..." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: