Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
jamezon - специалист
Пробните намотки...

Прикачен файл

P_20150625_141108.jpg

Прикачен файл

P_20150625_135458.jpg
jamezon - специалист
Прикачен файл:
Сепаратор2.jpg
Прикачен файл:
Сепаратор.jpg
dj_marti79 - специалист
Браво колега =D> . Какъв размер е вътрешния диаметър на статора? Какъв е размера на пакета на статора? С колко канала е статора?
jamezon - специалист
dj_marti79 написа:
Браво колега =D> . Какъв размер е вътрешния диаметър на статора? Какъв е размера на пакета на статора? С колко канала е статора?
Вътрешния диаметър е Ф90,с 36 слота,но какво е пакет не знам,най-вероятно дължината,която също е 90мм (поправете ме ако не е това)!
hrpankov - специалист
относно тва:
viewtopic.php?p=700344#p700344

-да! ама в тази конструкция няма залепване и следователно: по-висок КПДъ.... и още нещо: несравнимо е цената на 5м жица и цената на 30-40-50 магнита дето ще ги лепите..
edemy2001 - специалист
hrpankov написа:
относно тва:
viewtopic.php?p=700344#p700344

-да! ама в тази конструкция няма залепване и следователно: по-висок КПДъ.... и още нещо: несравнимо е цената на 5м жица и цената на 30-40-50 магнита дето ще ги лепите..
Не виждам защо да няма залепване по картинката която си сложил!? За загубите за подмагнитване няма да говорим в момента...
hrpankov - специалист
....за мен е странно защо невиждаш.... като вариант може да го обсъдите на сайта който рекламираш......
edemy2001 - специалист
hrpankov написа:
....за мен е странно защо невиждаш.... като вариант може да го обсъдите на сайта който рекламираш......
Аз пък очаквам ти като по-знаещ да ни обясниш защо няма залепване. Според теб няма - е имаш възможност - докажи го!
На въпросния сайт избягваме да се занимаваме с безперспективни неща, както ти е известно! :-D
hrpankov - специалист
....,очевидно и очевадно е че малко трудничко ми върви моабета със Софтуеристи!!! Ясно е защо има толкоз вицове за тях!!!!!!!.... предлагам да продължиме с анегдоти за програматори!!!!!!.... всьотаки жалко за темичката, вижте колко време мина, а от последователите на мистър Софт ни вопъл нистон..... става въпрос за джамесон, стивмарти и още, и още, и още, на които им бяга физиката от седми клас..... Лайдер, както му викат швабите!!!!!!!!.......ждьом результатов както му викат братушките!!!!!.....
dnai - специалист
Виж ако си направил нещо, дай да видим ако само си чешеш езика оди на друго място и не цапай хубавия форум.

Тема "ветрогенератор" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: