• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
dimitariv1 - напреднал
Здравеите на всички.
Реших да си направя Футболна джага и искам да попитам дали някои може да ми даде чертежи.А ако няма поне да ми дадете размерите (Широчина , дължина , височина , дълбочина , размери на влатите и т.н.).
velsi - Почетен майстор
Изображение

Length 143, Width 76, Height 88
http://www.garlando-tables.co.uk/free_p ... oduct.html

Google...

Общо взето каквато си я направиш...

Specifications:
Table: 1270mm long x 610mm wide x 813mm high.
Adjustable Height feet and knock-proof rounded corners.
Playing Surface: 1056mm x 582mm in green with "mown" effect stripes and white pitch markings.
Chromium steel tube player rods with easy-grip handles, safety end caps and acetate bushes.
Players: 11 A-side
Player Formation: 1-2-5-3
Ball Returns: 2
Scoreboards: 2
Drinks Holders, with Trays: 2
Footballs: 2
http://www.exosports.net/catalog/produc ... cts_id/590
dimitariv1 - напреднал
Благодаря за информацията. Само ако някой може да ми каже размерите на вратите.
dimitariv1 - напреднал
Почти съм готов.Останаха само дребни нещица за довършване. Като я направя ще кача снимки.
velsi - Почетен майстор
Браво! Скоро попаднах на тази тема и се чудех има ли развитие. Ще чакаме снимките.
solo5 - майстор
а самите джаги от какво ги направи :?
Какво стана? Правиш ли джагата или се отказа :? ? Ако я прави дай да видим до каде си стигнал :) А и ето нещо което може да ти помогне http://stealthboy.dyndns.org/~msherman/ ... build.html
hakama - специалист
Аз преди исках да си направя, но играчите ме спряха, дали се продават само те, понеже не виждам друг начин, освен да се направят от плътно дърво или да се излеят по калъп от някаква смола и после да се фиксират с един винт за металната пръчка (от какво може да се направи тя).

По натам мислиме един билярд да си направим,плочите ще са от 3 гранитени (или друг камък, по-евтин камък), така я направиха в How It's made и ги слепиха с някаква смола,да няма ръб ,проблема е само ,че още няма място за билярда :)
brum - майстор
hakama написа:
Аз преди исках да си направя, но играчите ме спряха, дали се продават само те, понеже не виждам друг начин, освен да се направят от плътно дърво или да се излеят по калъп от някаква смола и после да се фиксират с един винт за металната пръчка (от какво може да се направи тя).
Зависи от типа играчи които искаш. Например за маси ТОРНАДО се продават само играчи. За ГАРЛАНДО и РОБЕРТО СПОРТ се продават май цели пръти с играчите. Втулките отстрани също се продават.

На този сайт трябва да има телефон за връзка. Обади се и ще разбереш цените на пръти, втулки и играчи. До колкото съм запознат това е единствената фирма в БГ която официално предлага резервни части за маси.
shotik - майстор
Ам,и като си решил да правиш джага ,направи я като тази ,та като се съберем на среща от форума да има места за повече.

Изображение
  • 1
  • 2

Тема "Футболна джага" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: