Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте,можете ли да ми дадете съвет на този електронен блок това нещо маркираното какво е-дросел или нещо друго и дали може да се свържат директно двата кабела или дали може да се замести с нещо друго в схемата.На моя електронен блок това нещо се е скъсало и го няма,а не си заслужава да купувам нов електронен блок-70лв.Предварително благодаря за съветите.

Прикачен файл

изтеглен файл.jpg
изтеглен файл.jpg (7.85 KиБ) Видяна 1870 пъти
Andri01 - майстор
Виж поизтрий 3 от мненията си-доста са се сътворили,предполагам неволно. И дай по голяма снимка,ако можеш - на този елемент.
6osi6 - майстор
Заповядай.

Прикачен файл

elbl.png
fox_vt - майстор
Това прилича на изолиран кабел няма как да е дросел или нещо изобщо щом само един кабел стига до него.
Dan40PancheF - специалист
Може и да е температурен датчик, сечението е много малко (0,14мм2) за друго ,но това си е само гадаене .
Последна промяна от Dan40PancheF на съб дек 19, 2015 10:21 pm, променено общо 1 път.
fox_vt - майстор
Температурен датчик с един кабел :? това е нова технология :roll:
Dan40PancheF - специалист
fox_vt написа:
ВИЖ НА КАБЕЛА КАКВО ПИШЕ 2х0,14 :) :lol: :cool:
bat_danio - специалист
Не съм сигурен, но ако е тахосензор за оборотите няма да може дасе свърже на късо по скоро ако е възможно да се елиминира целия блок за управление. Темата е за раздела ел. инструменти там са компетентните колеги по въпроса.
romanpm - майстор
Прикачен файл:
^0FA80DD8359B6F840E734551C6AC6DD981EBC5CEB1B6F8BDB6^pimgpsh_fullsize_distr.jpg

На подобен регулатор жълтия единичен кабел излизащ от филтровия (проходен) кондензатор е пъхнат в отвор между статорните намотки :)
fox_vt - майстор
Dan40PancheF написа:
fox_vt написа:
ВИЖ НА КАБЕЛА КАКВО ПИШЕ 2х0,14 :) :lol: :cool:
Прав си това не го бях видял :prost:

Тема "електронен блок за спарки bp750ce" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: