Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Здравейте, преди време мислех да направя електронна книга и след известно търсене открих програма, чрез която мога да добавям снимки, видео и т.н., а самата програма беше безплатна. Сега съм с друг компютър (лаптоп по-точно :-D) и не помня как се казваше програмата. Моля, ако знаете програма за създаване на ел. книги, към която да се добавят снимки, видео и т.н., която също така да е безплатна, да пише. :-D

П.П. Искам да я публикувам и да я защитя от пиратство.
sstefanov - майстор
Значи платена книга с безплатна програма, така ли да го разбираме?
Поразрових се малко и открих как да направя книгата, но сега проблемът е в това, че може да има основни методи за защита от пиратство, но в случай на кражба на книгата трябва да имам съответните авторски права. Въпросът ми е как да получа тези авторски права?

П.П. Книгата ще е на Английски и ще бъде публикувана в английски сайт. :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
http://lex.bg/laws/ldoc/2133094401
ЗАКОН ЗА АВТОРСКОТО ПРАВО И СРОДНИТЕ МУ ПРАВА
Еднакво е навсякъде. С разлики в прилагането, естествено
Много благодаря за помощта! Остава само да напиша книгата! :-D :-D :-D
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
proto123 написа:
Много благодаря за помощта! Остава само да напиша книгата! :-D :-D :-D
Първо научи английски, все пак
Proto,
Сподели коя е безплатната програма, че може и друг да му се преиска да напише книга... :sad:
Правите Word документ, след това сваляте тази програма: http://pdf995.com/download.html (Signature 995 е най-добра според мен, защото можете да защитите файла от кражби поне малко). След това в pdf файла само трябва да добавиш видео и готово. :-D :-D :-D

П.П. Трябва да свалите и конвертера, а Printer Driver не знам за какво е. След добавянето на видеото се защитава със Signature.
Lisko - майстор
Един от живите велики математици - Григорий Перелман доказа хипотезата на Поанкаре - една от седемте задачи на хилядолетието и публикува този епохален труд в Интернет на сървър достъпен за всички.
Извинете, Lisko, но не ви разбрах. :-D

Тема "Проблем със създаване на електронна книга" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: