Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
piron45 - майстор
Това да не е психотрилър :? Някой ще влиза и излиза от жилището без причина и следствие. Май няма да е лошо колегата да се консултира с психолог, вместо да строи барикади и какво ли още не срещу :weedman: :weedman: неизвестен извършител . Това ако не е параноя здраве му кажи.
maleeeestrax - специалист
Щом тоя човек му хлопа дъската а е бил гадже на сестра ти значи и на нея й хлопа дъската и най-вероятно тя прави тия номера.Вържи я за 5-6 дни в банята като й даваш храна и вода и всичко ще се оправи.А като разбереш че е тя я сложи в багажника и я закарай в Антарктида. :rock:
dimleader - помощник
Идеите ви са добри да, идеята с лаптопа също е много добра, но не ми се иска да оставям лаптопа незаключен. За клин може, мислих и тази аларма която се разсвирва като се отвори, гледам не са скъпи. Все пак апартамента не е мой и съм ограничен от към възможности какво мога да добавям и сменям. А иначе за това, че са луди така си е, но не е моя работа да се бъркам. А типчето си е психопат, като ви казвам, че ако има възможност да влезе ще влезе, то и проблеми с полицията има, треви едно друго, един път да го осетя че влиза и е свършен..
Но пак да се върнем на основното , аз мисля че ако има нещо то той си е дублирал ключ, не мисля че има знанията да бута с щперцове, или да влиза докато някой спи вътре. Та идеята ми беше ако някой се занимава с ключове да ми каже дали е възможно да е дублирал ключето - тип касово на Секуреме- за такъв кратък период от време? Не искам да търча да питам ключари да се излагам. Ако ми е бутал по лаптопа и прочее, аз работя със сметки през компютъра, може да ми навлече неприятности след време, трябва да знам да сменям ли пароли и така нататък- Един път го бях хванал за врата, да спре да тормози сестра ми, оттогава ме гледа много лошо. А за съветите от тук нататък ви благодаря, със сигурност ще ги задействам.. :)
hidrazin - майстор
Случайно да има психиатрична клиника наблизо?
Ползвай им услугите. Може да минеш и през здравна каса за по-тънко ако си осигурен.
Честно казано мисля че имаш проблем - ку-ку проблем.
:partyman:
P.S. Пий 1-2-...9 бири или водки и лягай да спиш.
dimleader - помощник
Значи всички, дето използват камери и ми дадоха съвет също са за там според теб? Пий си бирите ти, на мен не са ми е необходими ;)
kozl - майстор
Предполагам че бравите за 150 лв не са препрограмируеми, защото за такава касова брава платих повече. Един комплект нови ключове е над 70 лв за 5 броя. Освен това добавих още една брава със секретин патрон за втора ключалка. Сложи верига отвътре.
Наистина нещо те гони щом може да допуснеш, че някой влиза у вас, а всячески отхвърляш, че е възможно някой да има ключ за бравата. Ами при такива съмнения винаги се почва от смяна на ключа.
Друго - възможно ли е да се влиза през външната дограма. На бравчеда бяха влизали на 3 етаж в хола през балкона, докато те спят в спалните. Освен това дето задигнали, отворили хладилника и се почерпили на холната маса като, че са си в дома си. Голям шок за собствениците и след случката са с аларма в апартамента.
uphero - специалист
Пълни глупости.
Още с първите съмнения да съм сложил една камера, не са нито скъпи нито сложни за ползване.
https://spy.bg/
dimleader - помощник
kozl, да, говорих по телефона и с баща ми който я поставя бравата и каза, че около 80-90 лева излиза, но продължява да настоява че не виждал смисъл. Относно през прозореца не виждам как би станало, на четвърти етаж сме, обикновенно отваряме само малките прозорчета и то само когато сме вкъщи. А иначе не отхвърлям възможноста да има ключ, даже за мен това е единтвеното, което е вероятно, но съм в пълно незнание как се предублира такъв вид ключ затова и питам дали би било възможно. Докато съм аз там и спя не смятам за възможно, аз се будя дори ако чуя комар в другия край на стаята, а спя много близо до вратата. Друг е въпроса, че до вчера оставяхме ключа в ключалката, което от вас научих, че си жива покана при касовите врати..
Моето лично мнение е, че този тип иска да тормози момичето по всякакви възможни начини, просто сега е разбрал, че живея там временно и не смее да направи каквото и да е, защото знае че ако е само тя сама нито ще посмее да си играе с полиция нито каквото и да е било. Само преди година в моя град един ревнив си спомням че влезе в дома на бившата си жена, застреля ги с детето и после се беше гръмнал и тои, на фона на всички тия неща явно по сигурно е да си си луд

uphero да ще поръчам, решил съм го, само да се оправим с бравата първо и действам ;)
todortv - майстор
Връзваш тънка медна жица 0,1/ 0,07 зад вратата така, че при нормално отваряне да се скъса и ще разбереш дали е влизано.
maleeeestrax - специалист
Кажи на сестра ти най-накрая да му пусне и ще спре да ви тормози :rock:

Тема "Някой се промъква вкъщи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: