Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
dimleader - помощник
Една интересна подобна история- преди две три години наши близки бяха отдали луксозен апартамент под наем на една двойка уж дете чакали и тем подобни. След 2-3 месеца напуснали, пукскат нови квартиранти, и близо година след това обират апартамента, барбар с умществото на новите дето се нанесли. Оказа се, че онези по някакъв начил са дублирали ключа и чакали сумати време да се разсеят всякакви съмниеня от тях. Незнам как точно са ги спипали. Не трябва ли ключарите да изискват документи като се дублират такива ключове?
nikolov333 - майстор
Трябва..ама никога не са ми искали.
Chefo77 - майстор
Интересно - аз на гаража, който съм наел, съм сменил патрона и не съм дал ключ даже на собственика (съсед ми е, ключ мога да му дам във всеки момент ако го поиска), с какъв акъл ще наемеш апартамент и няма да го смениш тоя патрон, а ще разчиташ на лоялността на предишните наематели ... :?
dimleader - помощник
Ами скъпа касова брава как да я смениш, аз самия съм живял под наем на различни места, като студент, тези с касовите брави не разрешават да ги сменяш, освен ако няма да наемаш апартамента за дълги години..
dimleader - помощник
Освен всичко днес говорих с ключаря да нас, каза че отваря всички познати касови брави в града между 5-20 минути, това много сериозно ме притесни, винаги съм мислел че отнема дълги часове, и мислих, че бравата след това става неизползваема, а той твърди че дори не оставя и следи. Забравих да го питам за дублирането обаче
nikolovvd - майстор
Chefo77 написа:
... с какъв акъл ще наемеш апартамент и няма да го смениш тоя патрон, а ще разчиташ на лоялността на предишните наематели ... :?
Със същият акъл с който 90% от хората купуват автомобил II-ра ръка с един ключ.
Слагай СОТ и няма да сгрешиш. Не вярвам да излезе повече от 20-30 лв. на месец.
И на работа и на почивка ще си по-спокоен.

Тема "Някой се промъква вкъщи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: