• 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 26
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
lexus ct200h - специалист
Колоните ги остави. Те крият метални подпорни тръби и са от 93 година. ще им дойде времето и на тях. С брат ми на по 20 години къща сме строили и сме се учили тук. Тази къща и комин нямаше. Завръщам се от чужбина и стягам къщата за обитаване. Смених изцяло покрива с нова конструкция и нови керемиди и сложих дебела изолация. Тераси, дограми, бани... Сега ми трябваха пари, за да създам "топло" и да направя бебешка стая за да се отделим. Другото дете е на 6 години. Зарежи интериора. Не е задължително всеки мъж да харесва жената ни. На нас нали си ни харесва? :tonqe:
kolcho - специалист
владислав pavlov написа:
Към колчо!
Ко й ги е правил няма значение. Аз съм човека който си стисна ръката с лексуса.
Грешката сега я оценявам.
Така и не отговори на моите въпроси.
Пак те питам, като държа да получа конкретен отговор на всяка точка!
1. Вярно ли е това, че си получил 2 700 лв за труда си по изграждането на тази инсталация? Ако не е вярно - колко ти е платено за труд?
2. Как оценяваш качеството на спойките от снимките? Защо работиш толкова некачествено - твърдя, че чираче, което премине двучасово обучение по запояване на медни тръби, ще изпълни спойките много по-добре от тези, които са на снимките. Пак питам - защо си взел пари за ТОЛКОВА КАЛПАВА работа, нали твърдиш, че си майстор?
3. Вярно ли е, че цялата сума ти е била предплатена?
----------------------------------------

Ако не отговориш на тези въпроси или си позволиш да отговориш така, както вече го направи - нещата са повече от ясни!
Хайде, точка по точка!
Та?
[-X

Прикачен файл

IMG-20170126-WA0000.jpg
Според вас архитекта предполагал ли е какво ще излезе от творението му?
IMG-20170126-WA0000.jpg (24.73 KиБ) Видяна 1507 пъти
владислав pavlov - напреднал
към колчо
Пари получих от брат му 4000 аванс за монтаж на термопомпа.след доставката ми плати останалите 1000.
Предишният обект със същата машина излезе 5200.Като: машина GREE GUHD42NK3GO/GFH42K3FI-3960лв, топлообменник DANFOS D22-60 -330лв термостат стаен безжичен immergas Radio tybox - 160лв, тръбен път за фреона 8 метра х 22 лв=176лв
Всичко това прави 4626лв,Останалото за монтаж (труд) ,транспорт и дребни консумстиви по монтажа (една пръчка сребърен припой 40% 10 лв),дребни елементи е и троиника с обезвъздушителя за който се чудите за какво е!муфа не можеше затова троиник разликата е 18мм и с кво да го затапя като нямах тапа.
Обещах да довърша инсталацията в тези пари.
За да излезе по тънко за Валката, го заведох във фирмата доставчик да си купува материалите, помолих ги единственно да дават стока след плащане. Стоковата ясно личи каква отстъпка са му давали и всеки един може да направи справка за дистрибуторските отстъпки за медта.
По втора точка:
Спойките са такива че да не текът.Работено е с стари тръби-видимо е от снимките!
По3та точка:
Пари за инсталацията не съм Взимал!!!
Вальо е дал не повече от 160 лв на колегата, докато съм бил на почивка!
Чираче - майстор
Майсторе,
А на мен отворкото :lol: какво ще отговориш?
Пълни глупости. Нито помпата струва тези пари, нито има стари тръби, освен протеклата на снимките, нито на чирака парите са тия. Домъкна от някъде някакво външно тяло за климатик с неизвестен произход без документи, дето ви казах, че е гръмнало, но явно е гръмнало при предишния клиент и той го е сменил, при мен то не тръгна. Когато го питах дали това неработещо чудо ще има някаква гаранция, той заяви: "Аз съм ти гаранцията. Сменява някакви изгорели релета и машинката тръгна. Колко му е излязла той си знае, дали въобще я е плащал, няма значение, но новата има 36 месеца гаранция, а аз такова нещо нямам.
Последна промяна от lexus ct200h на чет яну 26, 2017 8:48 pm, променено общо 2 пъти.
владислав pavlov - напреднал
Към чирачето
Какво да ти обяснявам???
Че си като Валката, маи го знаеш,всички са ви виновни!!!
Чираче - майстор
владислав pavlov написа:
Към чирачето
Какво да ти обяснявам???
Че си като Валката, маи го знаеш,всички са ви виновни!!!
Неее, не позна. Не можеш да обориш нито една моя дума. :lol:
Една пръчка сребърен припой струва 0,98 лв., а при мен има само около меките тръби. Писна ми вече.
  • 1
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 26

Тема "локално парно губи мистериозно течност" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: