• 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
maleeeestrax - специалист
gogo7777 написа:
sinfon написа:
Здравей! Значи в края на краищата загубата на течност се оказа, че не е мистериозна? :partyman:
Тинки ги хвана в лъжи......и двамата. :wink: Влагометъра е внесен от Италия втора ръка заедно с тръбите..... :lol:
Неугледните спойки не са "течащи". За такива дейности се наема заварчик или поне някой с опит. Като гледам снимките и чета брътвежите и на двамата, си мисля, че всичко си им е наред. Циганска работа....стари тръби, фитинги липсват, спояване тръба с тръба челно, спояване с газов бренер, няма компенсатори, няма маномерти, няма термометри, няма .....и всичко циментирано след година като работеща система. Губели се 100 литра течност от 70 литрова система. Абе що не вземете да се онодите един друг. Единия сам си приказва, другия чак се регистрира та да се защити..... :lol:
Готин сериал......участват даже и неразбрали моралисти.....брат, жена, бебе, орязани надници.....смех.
И лексусе да допълня-искам жена ти и брат ти да се регистрират и те да си кажат мнението.Също може да се даде думата и на бебето и то е човек и то има право на глас. :rock:
zz_stefanov - майстор
maleeeestrax, кажи си занаята, че да знаем и ти с какво ни прецакваш,
.... месаря с месото, от енергото с тока, пчеларя с меда ... се по принцип те прецакват нали.
Не обобщавай, гледай избирай и не се прецаквай.
Обикновен дърводелец съм аз но не талашитар.Не казвам че всички са доволни от мен но гледам да си върша работата другарю Стефанов. :rock:
zz_stefanov - майстор
Ми и аз гледам да си свърша както трябва работата, но избягвам да обобщавам, щото такива разправии имам с дърводелци дето са си оставили ръцете, но не казвам, че и ти си от тях (поне докато не съм си изпатил не дай си боже, точно от теб).
Това с другарю нали се сещаш, че пак произлиза от маниера ти да обобщаваш и наричаш хората.
preslav - майстор
zz_stefanov написа:
Ми и аз гледам да си свърша както трябва работата, но избягвам да обобщавам, щото такива разправии имам с дърводелци дето са си оставили ръцете, но не казвам, че и ти си от тях (поне докато не съм си изпатил не дай си боже, точно от теб).
Това с другарю нали се сещаш, че пак произлиза от маниера ти да обобщаваш и наричаш хората.
Стига сте се яли, или да го кажа по друг начин - моля ви не се яжте! Форумът не е съд, а ние не сме съдебни заседатели! Въпросът беше да се открие "мистериозния" теч - откри се!
lexus ct200h - специалист
владислав pavlov написа:
Лексусе пак говориш глупости!
Машината я докараха с транспорт на Еър треид център, с фабричната опаковка.
Престани да пишеш ТЪПИЗМИ!!!
Владиславе...ти докара тук стара баба в булченска рокля без акт за раждане...
gogo7777 - майстор
А ти що се нахвърли върху "старицата".....брато не е ли платил за по-млада "невеста".....Всъщност той няма ли да се регистрира тук, да го изслушаме и него.
И жената и бебето моля да се явят като свидетели :rock:
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26

Тема "локално парно губи мистериозно течност" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: