Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
1харалди2 - напреднал
maleeeestrax написа:
Горелката има степени обикновено от 1до5 във ръководството ти е описано.Намали я на 2 или 3 .В момента грееш външно времето.Всичко ти излиза през комина и аз с това си обяснявам затоплянето и стопяването на снега тая година. :rock:
Здравейте. Благодаря за сьвета с горелката.
Да си призная аз сьм жена и нямам опит с такава техника. Какво и кьде трябва да направя. :sad:
1харалди2 - напреднал
krasi92 написа:
Една пелетна каминка за жилищните помещения а басейна го отделете само с котела когато имате нужда-това е единственият вариант да се отоплявате евтино на пелети.Интересно ми е какви проучвания ви накараха да помислите че най евтино е отоплението на пелети.Според мен най евтино и безгрижно е отоплението на природен газ но не навсякъде го има.
Проучванията ми идват от Германия и са 100 процента реални. Ако в Германия си направиш парно на пелети получаваш от 28 до 32 процента помощ от дьржавата .
maleeeestrax - специалист
Ами като е толкова евтино ти защо се оплакваш???Накарай държавата да ти покрие разходите. :rock:
maleeeestrax - специалист
1харалди2 знаеш навсякъде кое как е и във всяка държава а не знаеш как да си настроиш котела в собствената къща.Мерси за такова знание. :rock:
krasi92 - майстор
В Германия положението е маааалко по различно от България и има много да преживеят докато стигнат нашите стандарти.В България отоплението на пелети не е най евтиното и ще става все по скъпо.
Стоян Славев - специалист
1харалди2 написа:
maleeeestrax написа:
Горелката има степени обикновено от 1до5 във ръководството ти е описано.Намали я на 2 или 3 .В момента грееш външно времето.Всичко ти излиза през комина и аз с това си обяснявам затоплянето и стопяването на снега тая година. :rock:
Здравейте. Благодаря за сьвета с горелката.
Да си призная аз сьм жена и нямам опит с такава техника. Какво и кьде трябва да направя. :sad:

За да си спестите парите от изгорените пелети,просро се свържете с някой от доказаните маистори във форума.Така ще си решите част от проблемите,защото докато го настройте ,ще мине мноого време и изгорени пелети. :)

Тема "Голям разход на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: