• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
crez - майстор
torbalan написа:
Не знам какво толкова собствениците на форума се дразнят, когато някой се опитва да си продаде труда...

В случая не става дума за реклама на магазин или прекупвачи, а за нещо изработено лично от автора на съобщението...
Тук си прав,споделям твоето мнение,но и ти пък се изцепи с "фукането",дори и да е така изфукай се и ти с нещо твое. Всеки човек е доволен като спедели свое тварение с околните,това е един вид отплата за труда.
torbalan - Дървен философ
Че кое му е лошото да се изфукаш с нещо, което сам си направил?

Виж сайта от подписа ми, като искаш да видиш нещо, което аз съм правил...
crez - майстор
torbalan написа:

Виж сайта от подписа ми, като искаш да видиш нещо, което аз съм правил...
Торби,не се обиждай,нямам намерение точно с теб да споря за глупости,ноооо едно е да щракаш с апарата чужди красоти,друго е да се хванеш и да направиш нещо стойностно, има голяма разлика.Извинявай ама фотото не го считам нито за майсторлък,пък най-малко за изкуство. :-D
torbalan - Дървен философ
Ти нещо не разбра май...

Сайта съм го писал аз, не говоря за щракане с апарата...

Между другото и да снимаш не е толкова лесно...
Virtex - майстор
torbalan написа:
Не знам какво толкова собствениците на форума се дразнят, когато някой се опитва да си продаде труда...

В случая не става дума за реклама на магазин или прекупвачи, а за нещо изработено лично от автора на съобщението...
Не знам кой за какво се дразни, но няма раздел 'продава'. Съответно някои да се регистрира само и да се опитва да продава където му попадне изглежда малко криво.

Има си сайтове за продажба, нека там да продаде.

Ако напише "направих това по този начин" и покаже как ( все пак е в раздел "Направи сам") надали много хора ще му 'откраднат' продукта, но (примерно аз) биха купили труда на хората. Но не и по този начин :)
kolev_k - специалист
шоп написа:
Всичко е много добре, но в този форум от години премахнаха секцията продавам и купувам. Има секция ПОДАРЯВАМ.

Объркали сте сайта. :cool:

Е, ако ги подарявате сте в правилният сайт и се извинявам :prayer:
Аз тука нещо съм учуден.Уж няма секция продавам,а малко по-надолу има тема:продавам нови електронни елементи. :?
  • 1
  • 2

Тема "ВЕТРОПОКАЗАТЕЛ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: