• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
nikolov333 - майстор
Рутерите си греят яко и без да са в кутии, ама щом е под стеха, не ти е проблем да пробиеш кутията от доло и отгоре със ситна бургия за да не завъдиш буболечки а и на рутера може да му се свали облицовката щом ще е вътре.. Гледам, че Лан операторите слагат голи суичове по таваните на блоковете в метални кутии. Иначе, не знам дали не е по-добре да го сложиш отвътре в стрехата.. ама и там има рискове свързани с мишки.. :?
Последна промяна от nikolov333 на нед май 06, 2018 1:47 pm, променено общо 1 път.
plamen6703 - майстор
И в кутията да е захранването пак няма да има проблеми. :partyman:
zz_stefanov написа:
Таблото по ми аресва за обслужване, но наистина кутията ще е по безпроблемна в случая.
Да използвам темата, искам да сложа един рутер под стряхата в такава кутия с размер колкото да събере рутера. Трябва ли да се притеснявам нещо за охлаждането. Захранването ще е извън кутията.
И аз се бях замислил за прегряване. И мисля да реша проблема, като настроя таблета да се включва и да работи само в определено време когато ми трябва
plamen6703 - майстор
Мисли как да сложиш кутията да не я пече пряко слънчева светлина, тогава може да прегрее.
Другото ти е последна грижа, освен, ако не си търсиш занимавка да не оставаш без мисли и работа :) :partyman:
hidrazin - майстор
zz_stefanov написа:
Трябва ли да се притеснявам нещо за охлаждането.
Не, стига външното захранване да е оригинално.
nikolov333 написа:
Гледам, че Лан операторите слагат голи суичове по таваните на блоковете в метални кутии.
И аз такива слагам. Причината е една единствена - много са по-евтини без кутия...
:partyman:
zz_stefanov - майстор
Какво се кахъря, че ще прегрява. Той доставчика ми сложил такава кутия на припек на стълба до нас :)
  • 1
  • 2

Тема "Разклонителна кутия или табло" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: