Нямам котка,а и тоя дивак едва ли ще я остави на спокойствие ако имах
. Таванското помещение е склад за чувала с храната и нещата му.
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
Инж. Боян Витлямов
- специалист
86 мнения в "Къща за куче Немска овчарка"
tzetz009
- специалист
нед авг 19, 2018 8:23 pmЧираче написа: А климатик за лятото предвидил ли си? И да не забравиш соларен панел с бойлер за топла вода за душа!!!Ако имаш нещо против моето мнение - НА ЛИЧНИ !!!!!И нощна лампа ще е нужна.
![]()
$:? Нещо става с моя телефон ( или "софта" тук) ! След шестия опит започвам да пиша ! И "облика" от стар на нов на стар не се сменя
Инж. Боян Витлямов
- специалист
нед авг 19, 2018 8:05 pmtzetz009 написа: Помисли за електрическо отопление за зимата отсега , да не останеш разочарован от самолапно изкопана дупка отдолу под мезонета![]()
![]()
! При мен така се получи на горе - долу същата кубатура ! ( Ник'ъв бизнес , просто лично !!!
)
Какво е кучето на което му е било студено?Мойто е немска овчарка,а те нямат никакъв проблем със студа.Къщата наистина е голяма ,но е съобразена с размерите му.Вътрешното пространство е 90см ширина на 90 см височина на 130см дължина.Всички стени,пода и тавана са с 7см стиропор за изолация.Мисля,че ще му е добре,но тепърва ще видим.
![]()
![]()
![]()
Инж. Боян Витлямов
- специалист
Ако опънеш върху оградата от тази зелената мрежа за сянка дет аз съм сложил,може и да ти се реши проблема с преспите до някъде.
Инж. Боян Витлямов
- специалист
Днес залепих битумните керемиди и капаците на билото с газова горелка.Понеже ми е за първи път не се получи много добре.Две три керемиди прегрях,а пък капаците в началото на билото се отлепиха.Утре ще пробвам чрез нагряване от горе да ги залепя,понеже са заковани.
Прикачен файл
IMG_20180821_202406.jpg (77.29 KиБ) Видяна 1989 пъти
Прикачен файл
IMG_20180821_202444.jpg (60.86 KиБ) Видяна 1989 пъти
Andri01
- майстор
Следя тази тема от началото,защото ми е интересна. От 93-та съм отгледал 3 поколения "немска овчарка". И трите са живели само и целогодишна на двора на вилата ми. Къщичката им е на завет,но без никакви екстри,зимата-слагам вратичка и от долу -стара гумена постелка от колата. Всичко друго е гевезалъци и изнежване на животното. Тези кучета са просто потомци на вълците. И,нещо друго: имай в предвид,че това е животно, с първични инстинкти! То е нищо,без човека/ водача на стадото / до него ! Отнася се и за храната/ ако някой успее да му подхвърли/!!
Инж. Боян Витлямов
- специалист
Да така е,на немската овчарка и достатъчно и да е само на завет и сухо.Но понеже къщичката е на централно място в двора и всеки ден минавам покрай нея, предпочитам да ми радва очите.За това хвърлям толкова усилия.А и по принцип като се хвана да правя нещо,обичам да е изпипано.
За подхвърлената храна също си прав.Все още не съм го обучавал да не взема от чужди хора,но не знам дали би се научил изобщо.Според много хора не.За това в момента монтирам видео наблюдение.Дано камерите да са пречка за някой с такива намерения.А такива предполагам има,защото доста хора дразни когато лае,някои дори се опитаха да ми обясняват да съм си го прибрал в къщата щото им пречил.
За подхвърлената храна също си прав.Все още не съм го обучавал да не взема от чужди хора,но не знам дали би се научил изобщо.Според много хора не.За това в момента монтирам видео наблюдение.Дано камерите да са пречка за някой с такива намерения.А такива предполагам има,защото доста хора дразни когато лае,някои дори се опитаха да ми обясняват да съм си го прибрал в къщата щото им пречил.
Тема "Къща за куче Немска овчарка" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература