Обмислям да се възползвам от услугите на evtindom.eu Има ли някой във форума, който е ползвал услугите им за строеж на къща? Всякакви други съвети също са добре дошли 

чет сеп 05, 2019 9:28 pmMamaMy написа: Много евтина рекламаМоже и да не е, знам ли....имам 2-3 реплики и ще ги кажа....![]()
aeii написа: Обмислям да се възползвам от услугите на evtindom.eu Има ли някой във форума, който е ползвал услугите им за строеж на къща? Всякакви други съвети също са добре дошлиНе съм ползвала услугите, рових им тия дни из сайта, защото предлагат уж добри цени. Малко обаче като почетеш се оказва, че продават въздух под налягане, и то малко въздух по доста виско налягане. Оферта за къща до ключ - 390 евро/м2 - до тук чудесно. Най-близко до акъла е да се сети човек, че фундамента не е включен в тая цена, ма да беше само той, с мед да ги намажеш. След подробно зачитане в офертата се оказва, че в "до ключ" хората дават по 100 лв за интериорна врата с монтажа, 15 лв/м2 за плочки с труд и материал и разни други такива недоразумения, които като им се сметнат реалните цени, къщата " до ключ" ще мине 500 евро/м2. Та тъй - това от мен....![]()
нед авг 16, 2020 10:28 pmrado_86 написа: Това, ако е реклама, не бих я искал. Това по-скоро е анати реклама и става въпрос за фирма, която не е коректна към своите клиенти. Така че, ако има още хора, които строят с нея, нека да пишат за да обменяме опит. Тук намерих единствения негативен, но реален коментар за тази фирма. Явно добре ги филтрират в тяхната страница.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: