• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Харалампи написа:
За сега канта няма значение. Нали на фимрата трябва да го дадеш размера с включен кант. те после го вадят.
Трябват и размерите без кант. Там където режат не се занимават със сметки. Задават на компютъра размерите, той прави оптималния разкрой с минимум дребни отпадъци и се почва.
Харалампи - специалист
n_a написа:
Харалампи написа:
За сега канта няма значение. Нали на фимрата трябва да го дадеш размера с включен кант. те после го вадят.
Трябват и размерите без кант. Там където режат не се занимават със сметки. Задават на компютъра размерите, той прави оптималния разкрой с минимум дребни отпадъци и се почва.

При нас се дават размерите с включен кант. След това като въведат канта програмата си смята какъв да е размера на плоскостта. От първият пост на дамата останах с впечатление че и в нейният случай ще е така.

Нещо не ми се връзват пропорциите на схемата която сте дала. Ето какво спретнах с тези размери. Някои съм ги променил, защото не се получава добре според мен. Мога разбира се лесно да ги възстановя.

Прикачен файл

1-1.JPG
1-1.JPG (13.42 KиБ) Видяна 8454 пъти

Прикачен файл

2.JPG
2.JPG (7.7 KиБ) Видяна 8454 пъти
m_a_r_g_o - напреднал
Размерите ме устройват , но мислите ли , че на 35 см меже да се постави механизъм за обувки двуредов?Би ли ми изчислил плоскостите които са необходими за този проект.
Харалампи - специалист
За размерите, не знам, но ми се стори много високо ниската част със вашите размери. За това намалих височината на големите шкафчета. Не знам дали ще може да се монтира механизма.

Размерите на елементите са готови, само трябва да ги проверя, защото програмата нещо не е много сигурна в това.

Ако някой иска да помогне да даде адрес да му пратя чертежите за да ги провери. Не съм сигурен дали ще мога да ги постна всичките във темата.
m_a_r_g_o - напреднал
Какво стана с размерите?Някой ще помогне ли?
trevora - специалист
Харалампи написа:
За размерите, не знам, но ми се стори много високо ниската част със вашите размери. За това намалих височината на големите шкафчета. Не знам дали ще може да се монтира механизма.

Размерите на елементите са готови, само трябва да ги проверя, защото програмата нещо не е много сигурна в това.

Ако някой иска да помогне да даде адрес да му пратя чертежите за да ги провери. Не съм сигурен дали ще мога да ги постна всичките във темата.
yasha_73@abv.bg/след yasha,има долна черта.
  • 1
  • 2

Тема "Разкрояване на мебели" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: