• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stevebradata - специалист
ми лепилото е слагано в пръсканата мазилка а от вътре е варова мазилка + гипсова шпакловка и латекс а от вън понеже стената е крива мазилката е дебела на места а прасканата мазилка е добре направена не знам дали е прекалено много слагано лепило но мазилката е яка :)
romanpm - майстор
:) Високата влажност също създава условия , аз се карам с жена ми че простираме в къщи, така да доизсъхнат... Но и външната влага ще създаде същото ако сълзи от пукнатина което е по-верятно при вас . :?
ми не знам вече :? днес нямаше вода по ъгъла но и преди това го нямаше няколко дена после се появи вчера днес няма хехе тука няма ред направо егати
ronik - специалист
stevebradata написа:
...а от вътре е варова мазилка + гипсова шпакловка и латекс ...
значи латекса не ц-200 виновен.
егати е защо латекса да е детонатора ? баси нямам късмет направих го пък сега ще кондензира :!:
karamundi - специалист
не може да диша стената зщото е запечатана с разни лепила от вън ти трябва минерална мазилка "дишаща"
ronik - специалист
stevebradata написа:
егати е защо латекса да е детонатора ? баси нямам късмет направих го пък сега ще кондензира :!:
Защото половин ден се нагълтах хубаво с мухлясъл прах, докато свалях латекс на кухнята на комшийката, за да си върне старото положение с варова мазилка по която вече, както и преди латекса, конденза живееше в пълна хармония и симбиоза с мазилката, за разлика от мухълта, която пък не можа да изгради някакви приятелски отношения с нея и замина да търси късмета си другаде . :wink:
хехе готин разказ :) супер е :) сравнението е железно
  • 1
  • 2

Тема "Как мога да се справя с този конденз ?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: