• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
null - специалист
Мога да кажа за София къде има магазинче за резервни части за шевни машини. Виждал съм и моторчета и педали за тях.
На ъгъла на Пиротска и Ботев по Пиротска към Опълченска вдясно веднага след кръстовището. Веднага значи веднага. Мисля, че беше второто магазинче.
vreden - специалист
Точно там има,даже 3-4 модела.Днес го намерих.Само,че аз си взех от магазина на сингер.С 5 лева е по скъпо но планката за закрепване има улей ,който съвпада по добре с машината.Тези от другите пак щяха да станат ама трябваше малко игачка.Та комплекта е мотор с кабел,цензура,ремък и болт за закрепване т.е всичко което е нужно.Струва 35лв. и се монтира за 5 мин.И вече имам 120 годишен електрически Сингер :). Апропо магазина им е много добре зареден,поддържат части и за най старите си модели машини от почти 2 века.Намира се в завод Витоша.Благодаря на отзовалите се.
sek.1 - специалист
Колега много благодаря за имформацията! Тия дни ще прескоча до там че и аз имам един крачен Сингер произведен някъде 1930 година наследство от баба ми и трябва да му купя някои части .
abracadabraabrac - специалист
Точно това ме интересува сега. Имам стара ръчна и моторче от нова китайска. Който е правил, нека ми покаже снимки, и съвет.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
:-) Ти покажи снимки на това, което имаш и ще си получиш съветите
jordanil - специалист
имам моторче с педалче за регулиране на обороти от шевна машина.Мислех да го приспособявам за малко циркулярче.Ако те интересува,можем да се разберем.0899482024
Поздрави
  • 1
  • 2

Тема "Моторче за шевна машина-от къде?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: