Това е крив лост примерно за бицепс .От доста време се чудя дали това може да се огъне така:
Прикачен файл
untitled.JPG (24.76 KиБ) Видяна 48237 пъти
Прикачен файл
Прикачен файл
dani7304 написа:Страхотна тема, страхотни снимки! А да имате нещо за скрипец! Благодаря предварително!Аз вече показах един пример как да си направиш скрипец.Недостатък при него е , че тежестта е свободна и при по-бързо движение тежестта мърда.Не е особено приятно
hakama написа:Здравейте , направихме нещо като лежанка но само че без стойката.Размери може да видиш от чертежите които съм дал по-горе!
Можете ли да ми кажете височината и ширината как се определя (170-180 ръст). Или направо някакви стандартни размери, понеже сме попрекалили с височината (54см ) и като режем поне да е точно
Някой захващал ли се е с такова нещо, само че д аима и скотова пейка (горе в ляво)
http://www.top-sport.net/%F4%E8%F2%ED%E ... %EA%E8/33/
Код: Избери всички
Лежанката трябва да отговаря на следните размери:
1. Дължина - не по-малко от 1.22 м и да бъде равна и нивелирана.
2. Ширина - не по-малко от 29 см и не повече от 32 см.
3. Височина - не по-малко от 42 см и не повече от 45 см измерена от пода до върха на тапицерията на пейката без да бъде натискана. Височината на стойките, на които се поставя щангата, трябва да бъде минимум 75 см и максимум 110 см, измерено от пода до нивото, на което щангата се поставя в стартово положение.
4. Минималната ширина между стойките, на които се поставя щангата, трябва да бъде 1.10 м.
5.Челната част на пейката трябва да се простира на 22 см извън центъра на стойките, на които се поставя щангата, с толеранс от 5 см във всеки край.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: