• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
stoycho.dadao - специалист
купи си един качествен мултитул.ще имаш отвертки,ножчета, клещи ,трион ,отварачки и всичко друго което се сетиш.разбира се приготви около 50-60 лв.за 2,50 няма да стане :o
Johny - майстор
Ето го твоят инструмент. При мене дойде в комплект с едно компютърно дъно. Мисля, че беше на Asus от по-скъпите. Питай в компютърните фирми, където ги сглобяват.

Прикачен файл

1.jpg
1.jpg (48.96 KиБ) Видяна 5519 пъти

Прикачен файл

2.jpg
2.jpg (46.16 KиБ) Видяна 5519 пъти

Прикачен файл

4.jpg
4.jpg (48.04 KиБ) Видяна 5519 пъти
hakama - специалист
Да, това последното ми харесва, ще разпитам. Не е ли много слаба като я гледам така?

Иначе в кои магазини може да се намерят подобни отверки?
На Факом си харесах едни от офиц. сайт.
новия12 - специалист
:lol: да има и права и кръстата и малка и голяма...и имбуси от малкия до големия... да има и лупичка и ножче за рязане...даже и ножичка с нокторезачка и фенерче..запалка и клечка за зъби задължително... тирбушон и отварачка...и зареждане през USB... да се сгъва на четири и да се побира в джобчето на ризата... незаменим помощник за море планина ремонти по колата ....за вилата и къщата...да се притечеш на помощ на комшииката и да и грабнеш акъла с тая чудесия...всичко в едно... малеееее... тва и във ВЕ ЕС ТЕЛЕШОПА ГО НЯМА...

колега - послушаи повечето...вземи си няколко качествени отверки ...и въпроса ти се решава тотално... :) желая ти успехи...
svetliopi44 - Чирак...
Преди 4-5 години попаднах на едно чудо в магазин за 1 лев ... е не беше за 1 лев а , за 3 ... но и до днес ми върши супер работа в къщи ( щото всичкия ми инструмент е на работата ми ) ... потърси , понякога изпадат и добри неща там ... има и фенерче ... :)
ето малко снимки ... : :)

Прикачен файл

5.JPG
5.JPG (81.15 KиБ) Видяна 5431 пъти

Прикачен файл

4.JPG
4.JPG (76.33 KиБ) Видяна 5431 пъти

Прикачен файл

3.JPG
3.JPG (84.34 KиБ) Видяна 5431 пъти

Прикачен файл

2.JPG
2.JPG (87.9 KиБ) Видяна 5431 пъти

Прикачен файл

1.JPG
1.JPG (80.39 KиБ) Видяна 5431 пъти
solo5 - майстор
Вчера в Карфур Бургас видях това:

Изображение

P.S. 0.99лв, какво му плащаш :-D
solo5 - майстор
ето още евтинийки от Карфур:

Изображение

Изображение
  • 1
  • 2

Тема "Мини комплект отверки (права и кръстата) за носене" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: