Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
crez - майстор
Сухи дървесни трици от циркуляр или банциг.
marian1 - майстор
тези сините парцали или конци или там както го зовете,се нарича дреб или дреп не съм сигурен за правописа.Едно време пълнеха дюшеците с него и ватенките също....
aiako - специалист
Нетакан текстил и гумени трици от гуми !
ditronix - специалист
crez ти е казал какво да правиш!На синът ми "крушата" е пълна със стърготини и що бой е изяла-идея си нямаш!И си е като нова,само дето е поизбеляла...
aiako - специалист
ditronix написа:
crez ти е казал какво да правиш!На синът ми "крушата" е пълна със стърготини и що бой е изяла-идея си нямаш!И си е като нова,само дето е поизбеляла...
Не става ли лекичка така ?
kuzo - специалист
Ако имате стара акумулираща печка , в нея има достатъчно за 1 боксова круша кварцов пясък :) обаче има 1 недостатък отделя се прах,ако сте с плат но ако сте с кожа няма никакъв проблем :Д
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Боксовите круши са "многослойни".
Най-отвън е кожена торба. Ударът леко приплъзва, ако е плат се нацепва. След това е кече или плътно вата, след това, най-отвътре е торбата с тежестта, пясък. Двете торби са захванати с халките, да се разпределя тежестта.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
kuzo написа:
Ако имате стара акумулираща печка , в нея има достатъчно за 1 боксова круша кварцов пясък :) обаче има 1 недостатък отделя се прах,ако сте с плат но ако сте с кожа няма никакъв проблем :Д
За чий на боксова круша и требе баш кварцов пясък?
kuzo - специалист
ами моята лично е с кварцов пясък и съм доста доволен не е много лека и нито много тежка , може да е боксиш даже без ръкавици доста е удобно нито е много твърда просто предлагам вариант ;)
crez - майстор
Ако я искаш по тежка добавя се чист промит пясък смесен с триците.

Тема "С какво да напълня "боксова круша"?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: