Dewalt написа:В какъв размер се целиш горе долуРазмера е класиор да влиза, вътрешна височина мин. 25 см

Dewalt написа:В какъв размер се целиш горе долуРазмера е класиор да влиза, вътрешна височина мин. 25 см
wizli написа:С цена около 800 лв.?Струва 510 този на снимката, а същия само със секретен ключ 390 всъщност, изглежда ми доста здрав но не съм специалист.
Само за документи и газов пистолет?
==================
Ако ти се занимава,
може да изрежеш от стомана 5-8 мм на лазер и да ти заварят страниците и вътрешни панти, заключващо устройство само да намериш...
няма да е чак толкова скъпо и ще изглежда наистина сеиф.
jdraganchev написа: искам документи за жилище, оръжие, ключове за кола и вила, печат на фирма..... да са на "сигурно" място.При така зададено условие най-доброто решение е вградена в стената касета с огнеупорна фасада! Може да бъде монтирана на трудно достъпно място и да издържа вандалски набези известно време! За предпочитане са механичните ключалки поради липсата на належащо обслужване.
jdraganchev написа: Къде могат да ми нарежат и заварят такава стомана, по мой проект?Ако стоманата е до 3 мм може и с огъване да стане, после прахово, панти и тн.
mladkal написа:Междината се пълни с формовъчна пръст, глина, която поема темепературата при нагряване с горелка.По-добре я напълни с бетон, забъркан с корунд и армиран със стоманена и медна вълна. Корунда унищожава режещи инструменти, а медта абразивни. Вълната от неръждавейка го прави удароустойчив.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: