Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
25th Hour - специалист
Благодаря за снимките. Направен е доста логично =D>

Този контейнер е поне за 4+ хиляди лева преди да сте почнали. :weedman:
stiv1961 - майстор
25th Hour написа:
Този контейнер е поне за 4+ хиляди лева преди да сте почнали. :weedman:
Започнати са от нулата.Метална конструкция,външна,вътрешна облицовка,покрив,под...а,бе изцяло по наш проект.
pavkatay - майстор
Пред нашия 'Практикер' стои от доста време една подобна чудесия на цена (по спомен) 2800-2900 лв.
stivemaster - майстор
Ето ви истинска идея "пипната" с ръчички небългарски разбира се

Прикачен файл

7-livingbox5-550.jpg

Прикачен файл

7-livingbox3-550.jpg

Прикачен файл

7-livingbox1-550.jpg
shulio - специалист
Имам и аз такова търсене на фургон. А как стои въпроса с тока. Трябва ли терена да е в регулация за да може да те закачат или ЧЕЗ не ги интересува тази работа
kam34 - специалист
Този последния е на светлинни години от българските фругони.
антон_31 - напреднал
:supz: доскоро който фирмите който стройха AES ГЪЛЪБОВО продаваха фургони
Nejdet - специалист
shulio написа:
Имам и аз такова търсене на фургон. А как стои въпроса с тока. Трябва ли терена да е в регулация за да може да те закачат или ЧЕЗ не ги интересува тази работа
Относно тока, при мен доставчика е Еон. Парцела в регулация.
Като отидох при тях ми искаха разрешително за строеж или разрешение от общината за поставяне на временен/преместваем/ обект. Аз успях да убедя хората в общината че ще "продавам" :? пакетирани стоки от фургона и ми дадоха разрешение за поставяне на фургон.
После Еон нямаше нищо против да ми вземе 300 лв./48 за разглеждане + 250 за пускане на тока/ като тока е по цени за промишлени нужди. Като таблото е на техен стълб най близо до имота. От там нататък кабелите са твоя грижа. Тока който ми пуснаха е трифазен - нямаше разлика в цената на услугата "присъединяване" към ел. мрежата с монофазен. Така че избрах повече фази.
Цените са от преди 3 години.

Не вярвам за ЧЕЗ да е друга практиката.
colyo - специалист
Нашата фирма продава фургони на колела тип "работнически" по 900-1000 лв парчето. Стари са, но има доста запазени между тях. Ако те интересува пиши ми.
diaflin - специалист
Този не изглежда зле, но пък цената от 8000 лв е височка.

Тема "Фургон 5*" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: