schuldiner написа:Хубава горелка е около 300 кинта,Ебахти горелката-ми тя струва колко 1 прасе бре

schuldiner написа:Хубава горелка е около 300 кинта,Ебахти горелката-ми тя струва колко 1 прасе бре
Stefan_62 написа:stiv1961 написа:Рових из темите, но не открих подобна. Идеята ми е да си направя една пърлачка на газ, че времето наближаваЗдравей, аз имам правена и е убиецГледах днес в Практис пуснали на прИмоция за 10- тина лв., не ми е до парите, но ако има някакви схеми, чертежи защо да се дават излишни пари/ че много ги имам де
/. Та някой правил ли е това упражнение и ако да даде някаква скица- диаметър на пръчката, диаметър и дължина на главата, дюза и т.н.
работи по-добре от купешките, ще ти дам размерите и снимки.
Това е външният и вид.Размерите на горелката отпред на тръбата са: 110мм. дължина прорезите са на 6см. от предният край, ф-на тръбата външно 33мм. вътрешен 28мм. прорезът за въздуха е дълъг 20мм.и широк 5мм. - 6бр. симетрично разпложени/има варианти и с кръгли отвори/.Главата отзад за която е захванта тръбата/самата горелка/ е дълга 10мм. с външен диаметър ф-28мм. Задната тръба която е захваната към главата/в случаят е зяварена/ е дълга 330мм. и външен диаметър ф-8мм., вътрешният няма кяк да го измеря. Няма спирателен кран/спирам и пускам от бутилката, но може да се сложи.
а това е дюзата доколкото се вижда.
Дюзата е от гьоз за туристическа бутилка.Моята я ползвам само на туристически бутилки, ако се ползва на голяма трябва да и се сложи вентил за ниско налягане и задължително спирателен кран. Дано съм ти бил полезен. Успех.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: