Ето и едно тестово видео https://www.youtube.com/watch?v=luUvL-I ... ata_player

batkotony написа:Много добър ефект.Приятно е за окото,прави колата уникална.Възникват някои въпроси обаче във връзка с експлоатацията на автомобила...Благодаря за мнението ти радвам се че ти харесва. Отностно въпросите предвидил съм нещата и няма проблеми.
1.Как се поддържа достатъчна чистота на диодната лента да са може да свети с близка до максималната си сила?
2.Във връзка с току-що падналия сняг:Има ли опасност от механично повреждане на диодната лента?
3.Как стои въпросът със смяна на накладките,ревизия и ремонт на колелата като цяло-демонтира ли се преди съотватния ремонт или не пречи?
NeoBoss написа:човека задава въпросите за да м усе отговори на тях че м уе любопитно , демек как си се погрижил. Като пускаш тема дай малко информация на хората на които им харесва все пак е форум направи сги сам.Колега постнал съм достатъчно материял ,та който има желание може да се ориентира. Форума е направисам ок ,но немисля че съм длъжен да обяснявам навсеки поотделно кое и как е направено! Колкото до точиците от диодите на мен и на доста хора им харесва и ме заговарят постоянно. Ще се радвам ако ти сътвориш нещо подобно и да допада на личния ти вкус!
ьэ-уцёя
На мен лично не ми харесва даже мисля че ефекта егрозен , защото диодната лента е статична и се виждат отделните диотчета , като при въртене на колелото още повече се набиват на очи тези точици и е грозно. Ако лентата се въртеше със гумата ефекта вече би бил краси и уникален защото ще се вижда смао сианието а не точиците от които излиза и отделни лъчи.
ludiagsm написа:Да ти кажа честно,очаквах малко повече от теб...Както и да е,всеки може да се подведе...Колелото и топлата вода са открити отдавна,нали не се заблуждаваш,че ти си първия... Бъди здрав и се пази от суетата,нарцисе,пагубна е!NeoBoss написа:човека задава въпросите за да м усе отговори на тях че м уе любопитно , демек как си се погрижил. Като пускаш тема дай малко информация на хората на които им харесва все пак е форум направи сги сам.Колега постнал съм достатъчно материял ,та който има желание може да се ориентира. Форума е направисам ок ,но немисля че съм длъжен да обяснявам навсеки поотделно кое и как е направено! Колкото до точиците от диодите на мен и на доста хора им харесва и ме заговарят постоянно. Ще се радвам ако ти сътвориш нещо подобно и да допада на личния ти вкус!
ьэ-уцёя
На мен лично не ми харесва даже мисля че ефекта егрозен , защото диодната лента е статична и се виждат отделните диотчета , като при въртене на колелото още повече се набиват на очи тези точици и е грозно. Ако лентата се въртеше със гумата ефекта вече би бил краси и уникален защото ще се вижда смао сианието а не точиците от които излиза и отделни лъчи.
batkotony написа:Излишно драматизирате нещата ,аз просто обичам да реализирам идеите си. А те не свършват с колело и светещи джанти ;)ludiagsm написа:Да ти кажа честно,очаквах малко повече от теб...Както и да е,всеки може да се подведе...Колелото и топлата вода са открити отдавна,нали не се заблуждаваш,че ти си първия... Бъди здрав и се пази от суетата,нарцисе,пагубна е!NeoBoss написа:човека задава въпросите за да м усе отговори на тях че м уе любопитно , демек как си се погрижил. Като пускаш тема дай малко информация на хората на които им харесва все пак е форум направи сги сам.Колега постнал съм достатъчно материял ,та който има желание може да се ориентира. Форума е направисам ок ,но немисля че съм длъжен да обяснявам навсеки поотделно кое и как е направено! Колкото до точиците от диодите на мен и на доста хора им харесва и ме заговарят постоянно. Ще се радвам ако ти сътвориш нещо подобно и да допада на личния ти вкус!
ьэ-уцёя
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: