единак написа:Дано не е твърде късно.
Не купувайте този боклук!
Аз се минах с два.
Не е с електромагнитен клапан, а моторче, което посредством 5 зъбни колелца/от някаква мека пластмаса, които често се разместват/ отваря или затваря. Програмите му са както се виждат на снимката - само в 6 ам, само в 7 ам, 6 ам и 6 рм, 7 ам и 7 рм по 15, 30 и 60 мин всяко. За двата клапана е по отделно. Като дните от седмицата мисля, че се програмират - всеки ден, през ден, през два дни, през три дни, през четири и така до седем. Батериите се харчат като топъл хляб, спира в каквото си иска положение/аз разкачах тръби в 2 посред нощите, защото спря в отворено положение/ и няма начин да го завъртиш ръчно. Най-големия проблем е, че не знам какво се случва с тялото на клапана/което всъщност представлява сферичн кран, ама от пластмаса/, но след 2 седмици се движи толкова трудно, че моторчето не може да се справи и само харчи батерии. Има си някакви датчици, крайни изключватели, които му казват кога да спре да се върти и ако не се задействат след 20-на секунди, изписва някаква грешка на екрана и опитва отново.
Не си заслужава нито парите, нито нервите. За мен това са боклуци, който са били за изхвърляне, но ... сещате се. Не купувайте.
МНОГО ТИ БЛАГОДАРЯ за съвета мисля да се върна идеята с ел магнитния клапан може да е по скъпо но реших да е по сигурго за да не плащам 200 лв вода