Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
teon - специалист
...аз го имам Райдъра...не бих казал,че е буклук, просто това са му възможностите...както са ти обяснили колегите не е за по-сериозна работа...загрява, падат оборотите като натиснеш малко...и аз като теб го взех за дребни неща но се оказа ,че се налага понякога да пилиш и малко по-едри...съвета ми е да се ориентираш към нещо по-сериозно...аз също имам мотор от Перла 04 и ще помоля колегата @миро-800 ако има възможност да качи една снимка на самоделния шмиргел, че се замислям и аз...
monster18 - специалист
Колеги взех райдъра, закрепих го и след няколко теста съм доволен от него, малко загрява но аз както казах няма да го ползвам повече от 10 минути на ден примерно . Съветвам който има нужда от шмиргелче за домашни нужди да взима смело райдър, добра марка са .
pansim - майстор
[
monster18 написа:
Съветвам който има нужда от шмиргелче за домашни нужди да взима смело райдър, добра марка са .
Това не биваше да го казваш. Не заблуждавай хората.
[-X [-X [-X
Последна промяна от pansim_old на ср юни 26, 2013 12:25 pm, променено общо 1 път.
profesionalist_wood - майстор
Поне да си беше взел от Лидъл Parkside за 55лв... 200 вата е

viewtopic.php?f=54&t=38466&start=20
monster18 - специалист
Благодаря на всички за мненията ,всеки си има мнение по върпоса но вече е купен свършено ;)
ferrari4456 - специалист
monster18 написа:
да взима смело райдър, добра марка са .
:prayer: :supz:
За шмиргел добре, ама райдър по начало хич не са добре марка. :prayer:
velsi - Почетен майстор
И кое му доброто? Шмиргел 120 вата?! Че то вентилатори има по толкова. Ама то както е казано - докато има балами тарикатите ще просперират.
profesionalist_wood - майстор
Като го напънеш малко,спира.... :sad: По-скоро е детска играчка
monster18 - специалист
velsi само да те поправя 150 вата е ,а аз днес точих една джагърма за проба и като натисна повече не спира, просто съвсем леко спадат оборотите но иначе си работи много добре .Но това е мое мнение все пак ;)

Тема "ШМИРГЕЛ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: