stiv1961 написа: После го вадя от тръбата и трябва да измисля някаква тапа, с която да запушвам тръбата докато се пекат мръвките.Спред мен няма нужда да я запушва.Като я оставиш отворена ще се получи допълнителна тяга/без вентилатора/по-слаба, но мисля, че достатъчна да подържа въглищата разгорени, а ти ще експериментираш с времето да печене на мръвките. Но все пак пробвай и виж кой е по-добрият вариянт/затворена или отворена тръбата/. Иначе респект за майсторлъка.
jekasus написа:Стив мълча, мълча и изригнаДа ти кажа пещта и голямото барбекю последно ги ползвах по Гергьовденсъс самоходно барбекю
сега онова с пеща ще хване паяжина, а валандъра ще ръждяса
Като я оставиш отворена ще се получи допълнителна тяга/без вентилатора/по-слаба, но мисля, че достатъчна да подържа въглищата разгорени, а ти ще експериментираш с времето да печене на мръвките. Но все пак пробвай и виж кой е по-добрият вариянт/затворена или отворена тръбата/. Иначе респект за майсторлъка.Стефко, наистина ще експериментирам защото още не знам какъв ще е резултата
stiv1961 написа:Вентилатора го слагам докато се разпалят въглищата. После го вадя от тръбата и трябва да измисля някаква тапа, с която да запушвам тръбата докато се пекат мръвките.Клапа си направи! Какво ще се занимаваш с размандахерцване на вентилатори и кабели...
...
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: