nakatasan написа:Здравейте да изтупаме темата от прахта.Здравей мога да ти дам контакт на колега с който съм работил човека е алпинист с над 8 години опит има къщи на центъра на Варна
Криво ляво си измазах вътрешно и външно около прозорците, като за първо шпакловане можеше да бъде и доста по-зле. Поне излишни пари не съм давал на "майстори"...
Сега възникна друг проблем, който се опитвам да реша. Имам нужда да си измажа отвън терасите, защото парапета е направен от 2 части и има отвор. Грубото запълване на отвора го направих, но е нужно да се сложи топлоизолация и да се шпаклова. Нямам такова оборудване, че да си вися безпроблемно отвън и да си го направя сам.
Молбата ми е да ме насочите към майстор, който извършва такива услуги за да го направи компетентно и в същото време безопасно. Апартамента се намира във Варна.
Надявам се да препоръчате майстор, който предлага такава услуга на справедливи цени, без да дере кожи и да предлага услугите си във Варна.
Поздрави
за цената всичко е относително ако си заинтересован мога да ти дам контакт и той ще ти направи оферта след оглед