Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
ivanovbg - майстор
Ноого сложно :wink:
Ей ви нещо по просто и върши същата работа https://www.youtube.com/watch?feature=p ... nv0DAR_gWA
sstefanov - майстор
Този е уникален! Представете си какво щеше да прави, ако имаше струг. Но майстора го може всякак.
koveslav - майстор
Ааааааа-това не съм успявал да го направя,защото то не се правело с ръцееее."Да го направиш с краката" си е друга работа :D :D Шегувам се,естествено-майстор си е човека!
kuger - майстор
maleeeestrax написа:
Можеш да ми казваш колега само ако искаш да ме нагрубиш.От 25 години работя с дърво и с това се издържам и то доста добре.
Май се изхвърляш?
maleeeestrax - специалист
Не разбрах за кое се изхвърлям но не е тук мястото да се доказвам :supz:
gogo7777 - майстор
Стругарството е занаят......много съвременни специалисти със съвременни машини не могат да направят това дето прави майстора от клипа.
MrMurdjo - майстор
maleeeestrax написа:
Можеш да ми казваш колега само ако искаш да ме нагрубиш.От 25 години работя с дърво и с това се издържам и то доста добре.
Те и дървосекачите се издържат, като работят с дърво :-D
И недей да си толкоз докачлив.
:partyman:
kuger - майстор
maleeeestrax написа:
Не разбрах за кое се изхвърлям но не е тук мястото да се доказвам :supz:
Пак ще го спомена.
Извинявам се, но виждал ли си струг за дърво от `68-`70 година? С какво са по-безопасни? При това, машина в дърводелска работилница, обслужваща едновремешното ТКЗС ?
Ако си калпав, и по равното да вървиш, пак може да се пребиеш!
И, още нещо, не ми се спори, ако се мислиш за прав, твоя воля! Само ще кажа, знам 1, знам и 100.
angelfilev - специалист
sstefanov написа:
Този е уникален! Представете си какво щеше да прави, ако имаше струг. Но майстора го може всякак.
Аз си представих, че цялата физическа, умствена и психическа енергия е концентрирана на 1 кв.м.
Изводът, вече много късен за мен е, че е вредно да се разводняваш в безброй посоки! :) :) :)
jordanvass - майстор
sstefanov написа:
Че е майстор - спор няма. Но съм убеден, че вкъщи си има струг. Обаче ако работеше пред клиента на струг, никой нямаше да му обърне внимание. Ей тая атракция от клипа продава. Туристите са жадни за примитивна, ръчна изработка и тоя майстор явно знае как да ги впечатли.

Тема "СТРУГ" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: