Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
nanko - специалист
n_a, благодаря за напъването, но няма да стане работата. Свързах се с тях, казах им какво ми трябва и днес ми отговориха, че не могат да ми ги направят. Тоест пак се връщаме на първоначалния вариант сам да си ги правя.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
Нна мен не ми е в акъла че мога да направя камъка. С интерес следя развитието
nanko - специалист
Так като ги гледам май не ги произвеждат а ги внасят тези камъни, но все пак утре ще им се обадя да питам.
hidrazin - майстор
Нямам си на идея дали произвеждат или внасят. Просто попаднах на тях.
За какво количество става дума? Не знам каква ти е машината ама по стари спомени използваха парчета от шмиргелови камъни.
Имаме завод дето използват много големи шмиргелови камъни. Като намалеят до даден размер ги бракуват.
Та тогава знам че ги купуваха точно за някакви такива машини. Чупеха от шмиргеловия камък парчета с необходимата форма и големина.
Дано не бъркам де. Бая години минаха от тогава пък и съм малко далеч от тези работи.
:partyman:
nanko - специалист
Няма как да се слагат парчета тъй като оборотите са много големи.
Първоначалното количество което ще взема зависи от цената. Иначе периодично ще ми трябват, не е еднократно. Мога да дам и калъп, ако е проблем формата.
chapara - майстор
Добре де дадох ти линк с фирма която има камъни, провери ли ги?
nanko - специалист
Със всички фирми обявени тук съм се свързал. Евентуално от едните чакам да ми отговорят могат ли да свършат работата.
nanko - специалист
Към момента ефект никакъв. Никоя от посочените фирми не ми предложи това което ми трябва.
hidrazin - майстор
Добре де, я дай някакви размери и някоя снимка на машината и камъните. От какъв материал са?
Защото от камък до камък е голяма разликата.
Другия вариант е нова машина за която има консумативи.
:partyman:

Тема "Как се прави камък за шлайфане на мозайка?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: