• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
ESPACE - майстор
Направи планката с отвора да е на някакви пружини достатъчно здрави да не поддават при вадене на костилка и достатъчно меки за да поддават ако случайно пръст застане там.
maleeeestrax - специалист
Машинката е перфектна за запълване на свободно време само й добави някаква електроника--например брояч да засича производителността ти на час,ден ,месец , година и така може да направиш впечатление на японците. :supz:
pipilica - майстор
maleeeestrax написа:
Машинката е перфектна за запълване на свободно време само й добави някаква електроника--например брояч да засича производителността ти на час,ден ,месец , година и така може да направиш впечатление на японците. :supz:
Производителността е 800 грама за 10 минути, може да не е много повече от ръчната щипалка но не тренираш мускули. Ма кви Японци бе аз да нямам завод за сладко офъках една щайга череши, ся евентуално още една и тва е.
bulhomes2 - майстор
И от мен поздравления за ентусиазма, но само толкова. Имам от ръчната (8 или 18 лв беше - не помня). Много по-безопасна, бърза и удобна е. Това го преправи да си чупиш орехи или някакво друго приложение!
pipilica - майстор
bulhomes2 написа:
И от мен поздравления за ентусиазма, но само толкова. Имам от ръчната (8 или 18 лв беше - не помня). Много по-безопасна, бърза и удобна е. Това го преправи да си чупиш орехи или някакво друго приложение!
Леле къв си хитрец, не се бях сетил, имам две щайги лешници от лани и така стоят щот няма кой да ги чука, ще пробвам. :supz: :supz: :supz:
bulhomes2 - майстор
Попаднах на едно клипче по темата
http://vbox7.com/play:5f88978fc4
hidrazin - майстор
То ръчни методи много. Това от клипчето с китайските клечки не е нищо ново.
Миналия век за целта използвахме моливи. :-D Става и с кламер - по-голям и здрав.
Въпроса е да се автоматизира малко работата.
:partyman:
Andri01 - майстор
Шише-китайски клечки-тъща/ ако я няма-педали/ ! Кота се напълни първото,отваряш втората бира... :drinkers:
  • 1
  • 2

Тема "Обезкостител за череши" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: