Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
plamen6703 - майстор
Добър майстор не си търси работа, а го търсят за работа. Има голяма разлика между това да търсиш работа и да те търсят за работа :-D
От обяви по вестници и списания на майстор може да не се попадне, но вероятността да се попадне на безработен негодник, който се чуди как и от какво да преживее е огромна :lol:
Гост - специалист
Никога, ама НИКОГА не си наемайте някой "майстор" от вестник за безплатни обяви да ви прави банята. За тази работа се взима човек с препоръки, от хора, които са доволни от него или хора, доказали се в професията си.
В противен случай- по- добре е да си направите банята сам- вероятността да се справите по- добре е голяма.
И както се написа по- горе- няма кадърни майстори, които да не са ангажирани с работа точно в момента- сега е сезона и имат ангажименти поне за месец напред. (поне за големия град- в по-малките населени места е друга бира)
Чираче - майстор
Много е трудно да се спори с прости и ограничени хора. Нивото на интелигентност им е с ограничен капацитет, но не го знаят завалиите :lol: . Не виждам смисъл да споря. Вие си продължавайте, не ми пречите.
il_iliev - напреднал
Чираче написа:
Аз и на задна скорост да включа, не можете да ме стигнете :lol: Ама важно е да се плюе.
Гоуем си, Бате! :lol: :lol: :lol:
Chefo77 - майстор
Чираче написа:
Много е трудно да се спори с прости и ограничени хора. Нивото на интелигентност им е с ограничен капацитет, но не го знаят завалиите :lol: . Не виждам смисъл да споря. Вие си продължавайте, не ми пречите.
Те така са калпавите кучета - много лаят, но като видят зора и си подвиват опашката ...
Но нищо, ти се мисли за лидер на глутницата :lol: :lol: :lol:
il_iliev написа:
Чираче написа:
Аз и на задна скорост да включа, не можете да ме стигнете :lol: Ама важно е да се плюе.
Гоуем си, Бате! :lol: :lol: :lol:
Той е най-големият. Само дето никой не го знае кой е.
Чираче - майстор
Просто възпитанието ми не позволява да се държа просташки. :?
Chefo77 - майстор
Я по-добре иди да потърсиш някое положително мнение за теб - знаем че много се кефиш като намериш такова. От хора, които никога не са те виждали, разбира се. Записваш, събираш, показваш ги насам-натам ... :lol:
Чираче - майстор
:lol: Показах на внука, който е в първи клас как се реди ламинат. И се справи. И казва, че това е фасулска работа. А ти се имаш за голямата работа. :? Но явно това са ти възможностите, и за друго не ставаш. :lol:
plamen6703 - майстор
Реденето на ламинат е лесна работа, но за монтаж на ламинат се иска майсторлък и не е лъжица за всяка уста :-D Същата работа е с поставянето на климатици, почти всеки чирак и аджамия може да поставя климатици, но за монтажа на климатици се искат знания и умения каквито не всеки притежава :-D
Само чираците си мислят, че морето е до колене :lol:
Боже, слез и си прибери вересиите...
lyubohar - майстор
Колко време трябва да учиш за да се научиш да "монтираш"ламинат и климатици?
Един ден,един месец,една година?
Какво образование е необходимо?
Начално,средно,висше?

Тема "Спешно! Майстор фаянсаджия!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: