Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
plamen6703 - майстор
Като сме почнали да си разменяме любезности, ограничен в мисленето ли си, че при схема на телевизора задаваш тъпият въпроса, откъде се е откъснало кабелчето и търсиш помощ за нещо, което полуграмотен ще се справи без проблеми, а ти даже се хвалиш, че ръчкаш компютри.
Знаеш ли колко много неграмотни се занимават с това, което не им е работа?
Да не беше споменавал, че ръчкаш компютри, до сега да съм ти казал къде е мястото на кабела.
Хайде със здраве "колега" и не споменавай никъде, че си електрончик. :partyman:
Keresteliev - специалист
suruat написа:
... явно познания имаш ...!
Това как го установи?

:lol:
suruat - помощник
Пламене.Осазнавам проблема ти ...Но съм хетеро и не мога да ти помогна :-D Явно затеб след аналното удоволствие другото ти е да се заяждаш с хората по форумите.Ако бяхте само мАЙСТОРИ в форума той губи смисъл?????
Но явно много страдаш че си последен на опашката при жена ти....ако имаш вече такава....докато се учат на нея малолетни ел.техници
Сбърка човека както ти можеш да плюеш намери си човека ......новъпреки всичко е важно че си добре с перисталтиката---Вътрак
проблема ще го реша във всеки сервиз срещу бутилка водка ....а ти ще си останеш ебан гъз цял живот и ще мечтаеш за .....на женати
която от години не си виждал.......чао цензура и лека цев МАЙСТОРЕ на кавалите.........Впрочем жена ти да не се казва Светла
plamen6703 - майстор
Разсипаната здравна система остави много хора без адекватни здравни грижи. За съжаление проблема не е в шасито на телевизора, а проблема е изцяло медицински и би трябвало да може /ако може/ да се реши от медицината, дано не е твърде късно :partyman:
suruat - помощник
Медицински е при тебе ако може да ти закърпят задника и този на жена ти също...
plamen6703 - майстор
Очаквах повече от "компютърен" специалист, само толкова ли можеш :lol:
suruat - помощник
Каквото повикали това се обадили...бг поговорка в мойта работа не можеш да ми стъпиш на хуя колкото и да ти харесва
Кр.поляна
plamen6703 - майстор
Не се оплаквай, аз не мога да ти помогна :lol: Керестелиийчето търси за помощ :lol: :partyman:
suruat - помощник
Помощ ще намеря но ти си смешник жалко че си писал майстор...да ти викам майсторе че не ти знам името...
Успех ти пожелавам накрая бъди здрав.
Keresteliev - специалист
plamen6703 написа:
... , аз не мога да ти помогна :lol: ...
След толкова увъртания стана ясно, че не можеш да му помогнеш.

п.п. Телевизорите не са като пространствените кубици!

:sad:

Тема "Проблем с тв.шаси-11ak19b-1 Vestel 29"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: