И аз мисля в тая посока. Така ще е най-добре естетически и е практично за обтягане на въжетата.
П.П. Съжалявам, че не бях предвидил такава система предварително, за да разпробия отворите в колоните с колонна бормашина преди монтажа. Сега ще си е играчка да пробивам по 20-на дупки в 11 колони на място и да им гоня съостноста и за това "бягах" към О-болта..

П.П. Съжалявам, че не бях предвидил такава система предварително, за да разпробия отворите в колоните с колонна бормашина преди монтажа. Сега ще си е играчка да пробивам по 20-на дупки в 11 колони на място и да им гоня съостноста и за това "бягах" към О-болта..
 Като казвам малки за ориентир ухото се захващаше към стоманена конструкция с каруцарски болт М6
 Като казвам малки за ориентир ухото се захващаше към стоманена конструкция с каруцарски болт М6    Долните две въженца. Горните са с по дебело. Това е най малкото което може да се получи. Профила за ориентир е 20х20. Та представи си на по дебело въже как ще изглежда с рингов болт каквото и старание да приложиш да го направиш по малък. И те това е след като ухото е било натоварвано с около 200 оки за да се изпъне и свие.
 Долните две въженца. Горните са с по дебело. Това е най малкото което може да се получи. Профила за ориентир е 20х20. Та представи си на по дебело въже как ще изглежда с рингов болт каквото и старание да приложиш да го направиш по малък. И те това е след като ухото е било натоварвано с около 200 оки за да се изпъне и свие.