• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
мне ясно почти все по этому вопросу
Последна промяна от RGRG на съб дек 26, 2009 11:34 pm, променено общо 3 пъти.
masteradmin - майстор
Дай снимки на уредите ако може. Аз мисля да почна пак да поблъсквам, но нямам време за зали.
emil_v r - майстор
Мастер, ако си женен за врачанка, едва ли ще държиш тия оръжия в къщи. Особено бухалката с шипове. Любопитна , даи снимка на тялото ,да преценим в ква кондиция е . Имам една позната тренира иога . Троши орех само с бедра.
confusion - напреднал
Здравейте,
много готина тема. Имам едно питане - някаква идея за направа на уред, който комбинира лежанка за коремни преси и дъска за хипер екстензия и естествено да има опция за сгъване :?: .
Админ, много готин лост за набиране, смятам да копирам идеята ти :-D.
confusion - напреднал
Ето го и моето творение, много добре се получи и е доста стабилно :-D

Прикачен файл

Image012.jpg
Image012.jpg (80.82 KиБ) Видяна 22451 пъти
masteradmin написа:
Ето уреда ми за коремни преси савсем сам съм го изработил. Сгъва се при нужда.
Уреда е страшен и аз ще си направя такъв но ако може да ми кажеш какви са му размерите (най-вече височината) ще съм много благодарен.
pac_ - специалист
masteradmin написа:
Ето и успоредката. Жена ми я използва за закачалка. :)
Все пак фитнеса ми е на остъклена тераса към спалнята. Ако някой уред ви харесва и нещо неви е ясно питайте ще снимам от близо.
Колега,дай някакви размери и някой чертежче.Правих преди време на един с фитнесзала няколко уреда ама чертежите с размерите останаха при него.А и "нямаше пари" да Си плати за труда! "Сиромах " е човечеца! :lol:
pac_ - специалист
А някой да Си е правил лежанка?
vailoelle - специалист
аааа ще се обидя да знаеш :).Я виж каква тема съм направил може да си харешеш нещо http://www.napravisam.bg/forum/viewtopi ... highlight= :-D
  • 1
  • 2

Тема "фитнес уреди" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: