• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
n_a - МАЙСТОРИЩЕ
Answers: 1
чет юли 16, 2020 8:33 pmgnt69 написа:
Аз пък харесвам бетоновозите. ..
Най-добре. Ако има как
iliya_i - майстор
чет юли 16, 2020 5:55 pmiarnaudov написа:
При поръчването на готов бетон, ще е възможно да ми го "изсипят" на пътя, или в двора. От там аз трябва да го сваля по около 15 стълби, както и след това да го кача през още 2. Ако за 40кв. метра ми трябват 3-4 кубика, а навън е лято с около 30 градуса горещини, пренасянето му за час и половина 2 ми се струва невъзможно от 3 човека само с колички.
Туй мазе поне едно прозорче няма ли си?
iarnaudov - помощник
чет юли 16, 2020 10:33 pmiliya_i написа:
чет юли 16, 2020 5:55 pmiarnaudov написа:
При поръчването на готов бетон, ще е възможно да ми го "изсипят" на пътя, или в двора. От там аз трябва да го сваля по около 15 стълби, както и след това да го кача през още 2. Ако за 40кв. метра ми трябват 3-4 кубика, а навън е лято с около 30 градуса горещини, пренасянето му за час и половина 2 ми се струва невъзможно от 3 човека само с колички.
От към страната на пътя няма. Има в една съседна стая, обмислям варианта да изкарам всичко от нея и да скова някакъв улей в който да хвърлям с лопатата и от другата страна някой да пълни в количката. Спестяват се стълбите и гравитацията е в моя полза :)
iliya_i - майстор
пет юли 17, 2020 10:09 amiarnaudov написа:
чет юли 16, 2020 10:33 pmiliya_i написа:
От към страната на пътя няма. Има в една съседна стая, обмислям варианта да изкарам всичко от нея и да скова някакъв улей в който да хвърлям с лопатата и от другата страна някой да пълни в количката. Спестяват се стълбите и гравитацията е в моя полза :)
:supz:
BLUEPUPIL - майстор
пет юли 17, 2020 10:09 amiarnaudov написа:
=== гравитацията е в моя полза :)

Прикачен файл:
007.jpg
Прикачен файл:
008.jpg
Прикачен файл:
009.jpg
kr1100 - майстор
чет юли 16, 2020 9:35 pmn_a написа:
чет юли 16, 2020 9:24 pmkr1100 написа:
ПВС тръби ф 200 мм и повече под наклон към мазето. 1 тръба е 4м дълга.
фантазия без граници, а
не е. Съсед миналото лято бетони по къщата - "широка" "уличка" с име дето бетоновоз влиза до средата защото на средата на "уличката " има стълб - и до там . Ако искаш да ти пратя 1 тръба ф 200 и нещо си 4м по Еконт , но вътре има засъхнал бетон за твоя сметка + 50 лв за тръбата ??
  • 1
  • 2

Тема "Бетониране на трудно достъпно мазе. Идеи?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: