Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
radius - майстор
То петната ясно, че ще ги гледаме, това гарантирано няма махане, поне от силикатната мазилка.
Godrival - напреднал
Твоята поне е по-тъмна.. аз а това бяло,да ме пита човек защо го сложих.

Има ли ефект от силикона,не изглежда толкова зле Според мен.
radius - майстор
Не знам дали има ефект, вече е омазано и не мога да преценя дали се влошава или не.
schuldiner - майстор
Трябва да има ефект от силиконовото бордче, защото това е правилният детайл. Откапването е само отпред.
При мен е бяла шпакловка на 15 години с перваз от медна ламарина с подгъв/борд/ 1 см в краищата - няма и следа от вадички. Ама ме набутахте да погледна... плаче за нова шпакловка.
Godrival - напреднал
Значи ще взема полиуретанов силикон и ще пробвам.Поне този вариант е най-приемлив естетически :-D
krasi92 - майстор
Гранита мазан ли е с нещо отгоре.
chapara - майстор
Вместо силикона издълбаване на фин улей както пишат буквите на плочите, полиран, пускат инструменти в Лидъл. Оцапаното с концетрат белина, а има и силиконови бои.
Godrival - напреднал
Отгоре ли да се издълбае улейчето?
Притеснява ме да не се отчупи :cry:
radius - майстор
Чапар, искам да видя как ще го направиш да не си личи. Те на колите едва го уцелват, а тук [-X абсурд. Имам още от мазилката и съм сигурен, че и цвета няма да е същия, ако мацна някъде. Освен да прецедя камъчетата и да ползвам само млякото, но пак ще си личи- текстурата вече ще е променена.
miliad - майстор
чет дек 17, 2020 5:33 pmchapara написа:
Вместо силикона издълбаване на фин улей както пишат буквите на плочите, полиран, пускат инструменти в Лидъл. Оцапаното с концетрат белина, а има и силиконови бои.
Точно. И това е решение. Улея ще изведе капките напред, не в страни.
Виждал съм го реализирано.

Тема "Петна(стечки)от вода около прозорците" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: