• 1
  • 2
Място за идеи и желания за проектиране и изработка на готови проекти.
MamaMy - майстор
Готово. Изтрий си пощата за да не луднеш от спам.
ivan_v - специалист
Този усилвател свири доста добре и консумира много малко ток. Може да се захранва с батерия от винтоверт (от 12 до 26V).
US $3.38 31%OFF | Tpa3116D2 Dual-Channel Stereo High Power Digital Audio Power Amplifier Board 2X120W Xh-M543
https://a.aliexpress.com/_mLGz4dV
sstefanov - майстор
Shipping 7:40!
Внимавайте какво поръчвате.
Ето едно по-нормално и проверено:
https://www.aliexpress.com/item/32846078807.html
Или това:
https://www.aliexpress.com/item/4000277765190.html
alex_beast - напреднал
нед мар 07, 2021 12:54 amMamaMy написа:
Готово. Изтрий си пощата за да не луднеш от спам.
Братле ,четем четем и нищо неразбирам
Ще ми се да ти земем занаята ама ми липсва основата
Един фр ми обяснява как работат транзисторите и то по тъпия начин и пак не ги разбирам
Има си една приказка-който може го може
Е иначе по схема го права и работи .,..,.ама как работи незнам :? :-D
zdravcho - специалист
Като ще е преносима кажи с какво ще я захранваш? Приблизителни размери на колонката? Автоговорителите не са лоша идея, но искат обем за да свирнат добре, особено по-големите. Ако ще е на батерии по-добре клас Д усилвател - продават готови модули и китайците, и тук в БГ има ако не ти се чака за доставка. Другите видове усилватели греят повече и ще изразходват батерията по-бързо.
alex_beast - напреднал
пон мар 08, 2021 3:19 amzdravcho написа:
Като ще е преносима кажи с какво ще я захранваш? Приблизителни размери на колонката? Автоговорителите не са лоша идея, но искат обем за да свирнат добре, особено по-големите. Ако ще е на батерии по-добре клас Д усилвател - продават готови модули и китайците, и тук в БГ има ако не ти се чака за доставка. Другите видове усилватели греят повече и ще изразходват батерията по-бързо.
няма размери братле ,кутията ще бъде от картон .
Правя го за сина си е така да се учи да лепи демек аз реда елементите -той лепи с поялника
Е требе и да заработи
Захранване повече от 16волта 2амп не мисля нали требе и да е лека .а и тва е ако неможе с по-малко
Все пак требва малкия да и се радва после доколкото изкара
alex_beast - напреднал
Се се ама такава дивотия ми се не беше случвала досега :drinkers:
Донесоха ми един услилвател за ремонт китайски ,голям ,масивен .....си викам така като гледам може и да има 200 вата на килограми също го докарваше
Като го отворих се чудих да се смеем ли ,да ревем ли
Краиното стъпало верно транзисторно и ако има захранване ше изкара 2х80 ама захранването малко ,кутията голема ама празна а насредата една голема тухла пластмасова сложена за баласт :-D
Свалих тухлата тежи поне 4 кила и е пълна с нещо
Пробих я пълна беше с пясък :-D
хахахха е виждал съм много дивотии ама песък от китай :? :shock: :o :-D :-D :axe: :weedman:
alex_beast - напреднал
отремонтирах го викам на пациента ела си го земи работи даже е по-лек
Пита ме е как ,кво изхвърли та е по-лек
:-D :-D :-D викам ааа нищо една лопата песък и му показах снимки :lol: :lol:
  • 1
  • 2

Тема "усилвател 5-10вата схема" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: